IZ┼áTEKANIH 10 – TUDI LETOS

Verjetno je ┼íe nekoliko zgodaj in se o tem ┼íe niste spra┼íevali. A kljub temu odgovarjamo: DA! Tradicionalni ekskluzivni decembrski koncert Iz┼ítekanih 10 tudi letos BO! Prizori┼í─Źe ostaja isto, to je ljubljanski Kino ┼ái┼íka. Datum, ki si ga z velikimi ─Źrkami zapi┼íite v koledar, je torek 3. december 2019. Za─Źetek to─Źno ob 20.00. Seveda z neposrednim radijskim in spletnim video prenosom. Za zdaj izdamo le to, da bo koncept nekoliko podoben lanskemu.

Nastopilo bo pet izvajalcev, od katerih so trije ┼że bili gostje Iz┼ítekanih, dva – tudi naojdmevnej┼íe ime med njimi – pa ┼íe ne. Podrobnosti bomo razkrili v sredo 9. oktobra 2019 v jutranjem programu Vala 202. Takrat se bo za─Źela tudi prodaja vstopnic na vseh Eventimovih prodajnih mestih. Pozor, lani so vstopnice po┼íle v le nekaj dneh!

Iz┼ítekani so ┼że ┼íestkrat priredili slavnostno decembrsko inventuro pred ob─Źinstvom. Po dvajsetletnici leta 2013 z naslovom Iz┼ítekanih 20, na kateri so sodelovali tudi godalci Simfoni─Źnega orkestra RTV Slovenija, se je koncert ustalil pod imenom Iz┼ítekanih 10. Leta 2014 so k sodelovanju pritegnili Big Band RTV Slovenija, leta 2015 ─Źlane Simboli─Źnega orkestra, leta 2016 izvajalce, zbrane v projektu Sounds Of Slovenia, in leta 2017 skupino Siddharta z desetimi gosti.

Leta 2018, ob petindvajsetletnici oddaje, je koncert dobil ime Iz┼ítekanih 25, pred dvakrat razprodano dvorano je nastopilo skupno osem zasedb na ─Źelu z Dan D. Vsaki─Ź se je v odmevnem, razko┼ínem, ekskluzivnem in v ve─Źini primerov razprodanem triurnem koncertu na odru zvrstilo ve─Ź deset glasbenikov. Posnela jih je tudi Televizija Slovenija, povezoval pa jih je avtor in voditelj oddaje Iz┼ítekani Jure Longyka.

www.val202.si/izstekani

www.facebook.com/izstekani

http://4d.rtvslo.si/arhiv/izštekani

You may also like