IZŠTEKANI od februarja do maja 2019

V Izštekanih bodo v naslednjih mesecih nastopili Andrej Šifrer z gosti, Prismojeni profesorji bluesa, Bordo in Haiku Garden. Oddaje lahko spremljate v neposrednem radijskem in spletnem video prenosu ob torkih ob 22.25 na Valu 202.
https://val202.rtvslo.si/2019/02/izstekani-od-februarja-do-maja-2019

19. februarja 2019 bodo Iz┼ítekani prvi─Ź gostili legendo slovenskega kantavtorstva ANDREJA ┼áIFRERJA. Ob ┼ítiridesetletnici prvega albuma ÔÇťMoj ┼żuljÔÇŁ Andrej pripravlja njegovo ponovno izdajo. Na njej bodo tudi nove verzije pesmi, ki so jih prispevali ┼ítevilni gostje, kot so Hamo, Dan D, Dru┼ítvo mrtvih pesnikov, Manouche, Domen Don Holc in drugi. Pridru┼żili se mu bodo tudi v Iz┼ítekanih ter na velikem koncertu v Cankarjevem domu 19. marca.
www.facebook.com/andrejsifrermusic

12. marca 2019 se bodo iz┼ítekali prvi izmed gostov Iz┼ítekanih 25, ki ┼íe niso izvedli samostojnega celove─Źernega nastopa v oddaji ÔÇô PRISMOJENI PROFESORJI BLUESA. S tem, kar so pripravili za Iz┼ítekanih 25, so nam vzbudili silovite skomine in oddajo komaj ─Źakamo!
www.facebook.com/wackybluesprofessors

9. aprila 2019 jim bo sledila zasedba BORDO, ki po nastopu na Iz┼ítekanih 25 in hkratni izdaji prvenca ÔÇťMedzvezdjeÔÇŁ ne po─Źiva – za celove─Źerni iz┼ítekani nastop pripravlja tudi nove skladbe!
www.facebook.com/bordoglasba

14. maja 2019 pa bodo svoje te┼żko pri─Źakovano iz┼ítekavanje izvedli prvokategorniki slovenskega ┼íugejza HAIKU GARDEN, ki so oktobra objavili odli─Źno drugo plo┼í─Źo ÔÇťWhere If Not NowÔÇŁ. Poslastica!
www.facebook.com/HaikuGardenBand

You may also like