Housekeeping: PEZNT ft. Who Am I? VIP Experience – 10. 11. 2018 – Klub CIRKUS

Skoraj naravnost z Amsterdam Dance Eventa, kjer sta, tudi na uradnih žurih založb Defected in Strictly Rhythm, vrtela z mojstri, kot so Claptone, Sam Divine, Amine Edge & Dance, Kenny Dope, David Penn, Mambo Brothers, Ferreck Dawn in Robosonic, prihaja na prvi nastop v seriji Housekeeping tandem PEZNT – vroča varovanca založb Defected, Strictly Rhythm in Dirtybird ter ta hip najmočnejši izvozni artikel regionalne house scene.

Za primerno ogrevanje in zaključek bosta poskrbela Alexserra in Suano, vabljeni pa tudi na skrivnostno minglanje v zgobi WHO AM I? VIP Experience.

“WHO AM I?” Vip Experience je dogodek, ki se mesečno odvija v Ljubljanskem priljubljenem klubu Cirkus. “WHO AM I?” poskrbi za popestritev programa na VIP prostoru z dekorjem, glasbo in story-boardom. Ponudi se vam vse od dobre deep house, house glasbe, plesalk, plesalcev, privlačnih hostes ter posebno ponudbo rezerviranih separejev in miz za skupine, z izvrstnimi vini in priznanimi peninami ter slastnimi prigrizki. Posebnost naših dogodkov je maska, ki jo dobite na vhodu. Za masko pa se skriva sporočilo “WHO AM I?”, kar pomeni da z masko ste lahko, kdorkoli ali karkoli si želite. Put your mask on and #DARETOBE.

FB dogodek: https://www.facebook.com/events/247940159219205/

Več novic