Hamo & Tribute 2 Love znova poskrbeli za epsko otvoritev Trnfesta!

Izku┼íeni bluzovski zapeljivci so zavzeli oder kultnega trnovskega festivala in ┼że s prvimi toni pregnali de┼żne kaplje, ki so se pred koncertom za─Źele drenjati na prepolnem prizori┼í─Źu. Iskrena odrska energija in lubezen sta ┼íe dvignili temperaturo vro─Źinskega vala in tako je nepregledna mno┼żica je ┼że ob prvih refrenih postala del benda.

Odmevale so pesmi z aktualnega albuma 3p, manjkale pa niso niti starej┼íe uspe┼ínice. Iz mnogih grl so tako zveneli verzi njihovih najbolj znanih skladb: Ona gre, Gospa Magister, Telo, Zabluzu, Greva ┼íe mal dlje, Dejva bit ─Źist bliz, Ro┼żice, Pol in mnoge druge. Iskreno, brez zavor so dve uri pokonci dr┼żali mlado in staro, ob tem pa vidno u┼żivali, kot da letos niso odigrali ┼że dvajsetih koncertov.
┬╗V Ljubljani je vedno super nastopati, saj smo ljubljanski band in to je na┼ía publika. Trnfest smo otvorili ┼że drugi─Ź zapored. Presene─Źeni smo, da je kljub de┼żnim kapljam pri┼ílo ┼íe ve─Ź ljudi kot lani, ampak to znova dokazuje, da je vsako vreme, vreme za lubezen┬ź se je vidno zadovoljen z nastopom nasmejal Hamo.

Hamo & Tribute 2 Love imajo za seboj dvanajst let dela, vztrajnosti, kreativnega ustvarjanja in tri studijske albume ÔÇô Dve (2013), Pol (2015) in aktualni 3p (2017). Njihov najljub┼íi hobi o─Źitno ostaja nastopanje v ┼żivo; Po odli─Źni lanski sezoni, v kateri so nanizali rekordnih 46 nastopov, fantje ┼íe ne razmi┼íljajo o po─Źitnicah. V velikem slogu nadaljujejo s koncertno turnejo, ki je letos orientirana na velike festivalske odre.

V naslednjih dneh se bo lubezen ustavila:
04.08. – CASTLE, Kolpa music festival,
18.08. – MotorCity festival, Tolmin
07.09. ÔÇô Festival Vinarium, Lendava.

You may also like