Hamo & Tribute 2 Love – Prvi single z novega albuma: TELO

Preden bo v Kinu Šiška 16.2. luč sveta ugledal nov album z naslovom 3P, vam v posluh pošiljamo prvi single Telo in napovemo novo epizodo organskega bluesa, ki ga že deseto leto strežejo zagledanci v l’ubezen, ki slišijo na ime Hamo & Tribute 2 love.

V singlu Telo je telo ogrnjeno v meglico prefinjene prispodobe tako v tekstovnem, kot v muzikalnem smislu. Nikoli nismo povsem prepričani, ali gre za dejansko pripoved, ali pa je vse skupaj zgolj prispodoba za hrepenenje po nečem nedosegljivem. Telo je neulovljiv spomin in hkrati čustvena metastaza, ki se z vsakim taktom bolj agresivno naseljuje v sleherno celico naše biti. Telo je erotika in hkrati poetičen organizem, ki nam v svojem katarzičnem vrhuncu nemudoma zleze pod kožo, zato ga lahko vrtimo le na repeat. »Težko povem naglas, ampak poskušal sem uglasbiti mokre sanje in mislim, da mi je še kar uspelo. Tak eksploziven šlager je. Najprej je nežen, potem eksplodira in je spet nežen« je povedal avtor glasbe in besedila Hamo. »Telo so mokre sanje z melodijo«.

Novi album 3P bo za začetek izšel v omejeni nakladi samo na vinilu, CD izvedbo pa lahko pričakujemo letos jeseni. Na voljo bo na vseh koncertih Hamo & Tribute 2 love, ob tem pa še enkrat opozorimo na omejeno naklado. Če ne želite ostati brez svojega albuma, vam svetujemo, da obiščete koncert ob izidu in predstavitvi albuma 3P na odru Kina Šiška!
Novi single »Telo« lahko slišite že 16. februarja 2017 na predstavitvi novega albuma Hamo & Tribute 2 Love v Kinu Šiška!

Povezava na videospot “Telo” (Youtube): https://youtu.be/vJai6x0jlck

Podatki o skladbi »Telo«:
Posneto: Dec. 2016, studio Metro / Besedilo & glasba: Matevž Šalehar Hamo / Arranžma: Denis Horvat, Martin Janežič Buco, Uroš Škerl Kramberger, Matevž Šalehar Hamo / Mix: Denis Horvat & Drago Popovič

Več novic