Hamo & Tribute 2 Love ponujajo brezplačni download novega albuma 3p!

Zelo odziven, debeli dve uri trajajoči koncert v Kinu Šiška, je publika odlično sprejela in temu primerno razgrabila omejeno vinilno različico albuma, ki so ga kritiki že označili za najbolj iskren izdelek zadnjih let. Ostalo je le še par albumov, ki pa jih Hamo in kompanija ne želijo prodati preko spleta. Zanje boste morali na enega naslednjih koncertov.

Bend se je zaradi nepričakovanega pre-povpraševanja odločil, da za nekaj dni svojim oboževalcem ponudi brezplačni download novega albuma, kar preko spletne strani: www.tribute2love.si/3p

Novico so objavili na svoji FB strani, a se je zaradi navala glasbenih navdušencev oblegana stran že prvo uro soočila s težavami, saj se je večkrat “sesul” strežnik. V enem dnevu so zabeležili že preko 1000 prenosov. Očitno albuma ne bodo ustavile niti digitalne težave, saj dobra glasba vedno najde pot do poslušalcev! Strežnik stoji, težave so odpravili, a ne pozabimo, da bo album 3p brezplačno na voljo le še do konca februarja, potem pa do jeseni samo še v živo. Kdor ga nima, naj pohiti! Predlagamo pa, da ga naložite ponoči, saj strežnik takrat ni tako zelo obremenjen.

20170216-Music-H&T2L-Ljubljana-KinoSiska-3P-FotoMarkoAlpner-hiRes-PR-16b

Hamo & Tribute 2 Love se odpravljajo na promocijsko turnejo po vsej Sloveniji, o koncertih pa počasi, sproti in z Lubeznijo.

WEB: www.tribute2love.si
FB: www.facebook.com/Tribute2Love

Več novic