Hamo & Tribute 2 Love – Nazaj v Orto!

Hamo & Tribute 2 Love se po 10 letih vra─Źajo nazaj, tja, kjer se je vse skupaj za─Źelo ÔÇô v Orto Bar, v ─Źetrtek, 27. oktobra 2016! V desetih letih obstoja so odigrali ┼że skoraj pol tiso─Źaka koncertov, izdali 4 album in ┼ítevilne videospote. Za svojo deseto obletnico so se odlo─Źili proslaviti s posebnim ekskluzivnim koncertom za najzvestej┼íe obo┼żevalce!

Navodila za ekskluzivni koncert v Orto Baru, ─Źetrtek, 27. oktobra 2016 – Samo za fane! ┼átevilo obiskovalcev omejeno! Vstopnic za koncert tokrat ne bo mogo─Źe kupiti po klasi─Źni poti, bo pa prost vstop omogo─Źen obiskovalcem, oble─Źenim v majico banda. Za prost vstop na koncert imate 3 mo┼żnosti:
– – – – –

1. Tisti, ki ┼że imate majice:

Ker je ┼ítevilo obiskovalcev omejeno, si vstop na koncert lahko rezervirate vnaprej! Tisti, ki ┼że imate majice (Hamo & Tribute 2 Love – poljubni motiv), lahko to storite tako, da svoj selfie v majici s pripisom va┼íega imena in priimka po┼íljete na mail ( band@tribute2love.si ). Na koncert pa seveda obvezno v majici!

2. Tisti, ki še nimate majice, pa bi jo radi imeli takoj:

─îe majice Hamo & Tribute 2 Love ┼íe nimate, ni panike! Hitro skok v Ôť« Spletno trgovino Ôť« in si tako zagotovite rezervacijo. Prav tako velja – na koncert pridite v majici!

3. Tisti, ki še nimate majice, pa bi radi kar uleteli na koncert:

─îe (brez rezervacije in brez majice) uletite na koncert (majice bodo sicer naprodaj tudi na koncertu), tvegate, da ostanete pred vrati! Zato glej to─Źko 1 in 2. ;)
– – – – –

Ekskluzivnega koncerta za lubezensko oble─Źene ne smete zamuditi, zato hitro po majice in v Orto Bar – v ─Źetrtek, 27. oktobra! Prilagamo navodila za ┼íe la┼żje razumevanje! :)

hamo-tribute-2-love-2

hamo-tribute-2-love-1

You may also like