Hamo & Tribute 2 Love – Nazaj v Orto!

Hamo & Tribute 2 Love se po 10 letih vračajo nazaj, tja, kjer se je vse skupaj začelo – v Orto Bar, v četrtek, 27. oktobra 2016! V desetih letih obstoja so odigrali že skoraj pol tisočaka koncertov, izdali 4 album in številne videospote. Za svojo deseto obletnico so se odločili proslaviti s posebnim ekskluzivnim koncertom za najzvestejše oboževalce!

Navodila za ekskluzivni koncert v Orto Baru, četrtek, 27. oktobra 2016 – Samo za fane! Število obiskovalcev omejeno! Vstopnic za koncert tokrat ne bo mogoče kupiti po klasični poti, bo pa prost vstop omogočen obiskovalcem, oblečenim v majico banda. Za prost vstop na koncert imate 3 možnosti:
– – – – –

1. Tisti, ki že imate majice:

Ker je število obiskovalcev omejeno, si vstop na koncert lahko rezervirate vnaprej! Tisti, ki že imate majice (Hamo & Tribute 2 Love – poljubni motiv), lahko to storite tako, da svoj selfie v majici s pripisom vašega imena in priimka pošljete na mail ( band@tribute2love.si ). Na koncert pa seveda obvezno v majici!

2. Tisti, ki še nimate majice, pa bi jo radi imeli takoj:

Če majice Hamo & Tribute 2 Love še nimate, ni panike! Hitro skok v ✮ Spletno trgovino ✮ in si tako zagotovite rezervacijo. Prav tako velja – na koncert pridite v majici!

3. Tisti, ki še nimate majice, pa bi radi kar uleteli na koncert:

Če (brez rezervacije in brez majice) uletite na koncert (majice bodo sicer naprodaj tudi na koncertu), tvegate, da ostanete pred vrati! Zato glej točko 1 in 2. ;)
– – – – –

Ekskluzivnega koncerta za lubezensko oblečene ne smete zamuditi, zato hitro po majice in v Orto Bar – v četrtek, 27. oktobra! Prilagamo navodila za še lažje razumevanje! :)

hamo-tribute-2-love-2

hamo-tribute-2-love-1

Več novic