Hamo & Tribute 2 Love letos nominirani kar v dveh kategorijah Akademije Zlata piščal

Akademija Zlata piščal je tudi letos pripravila aktualen odsev domače glasbene ustvarjalnosti. Hamo & Tribute 2 love, so bili tokrat nominirani kar v dveh kategorijah. Lansko letno lovoriko Izvajalec leta so uspeli prenesti v nov krog, za češnjo na torti pa je nominacija padla še v kategoriji Album leta, torej aktualni album 3p, ki ga tako kritiki kot publika izpostavljajo kot enega najbolj iskrenih glasbenih izdelkov zadnjih let.

»Veseli nas, da naše delo ne ostane spregledano tudi s strani stroke. Hvala Akademiji za nominacijo in hvala vsem, ki nas poslušate. Obljubimo, da bomo še naprej delali po nareku lubezni.« je po podelitvi še povedal Hamo.

Hamo & Tribute 2 Love imajo za seboj dvanajst let dela, vztrajnosti, kreativnega ustvarjanja in tri studijske albume – Dve (2013), Pol (2015) in aktualni 3p (2017), ki so ga predstavili novembra lani. Na albumu so uglasbili potovanje po vseh odtenkih in zablodah lubezni, ki so v blues rockovski embalaži požele odlične kritike, predvsem pa jih na koncertih z njimi prepeva cela Slovenija.

Po odlični lanski sezoni, ki je štela rekordnih 46 koncertov, so tudi letošnje poletje polno zasedeni s koncertiranjem in gostovanji na velikih festivalskih odrih:

22.06. – Festival Lent, Maribor
23.06. – GorA RockA, Prapetno brdo
29.06. – BierGarten festival, Ljubljana
30.06. – Vikend športa in zabave, Žiri
07.07. – KKŠ SummerBreak, Ravne na Koroškem
14.07. – Pivo in Cvetje, Laško
20.07. – Kranfest, Kranj
04.08. – CASTLE, Kolpa music festival, Fara, Kostel
18.08. – MotorCity festival, Tolmin

Videospot za aktualni single »Ona gre« s plošče 3p si lahko ogledate na povezavi (Youtube):

Več novic