Hamo & Tribute 2 Love – Kino ┼ái┼íka, 16.2.2017

Predstavitev novega albuma v Kinu ┼ái┼íka! Hamo & Tribute 2 Love 16.2.2017 napovedujejo ─Źisto poseben koncert v Kinu ┼ái┼íka ob predstavitvi novega albuma!

hamo-vabilo-novi-album-kinosiska

Izku┼íeni rockerji Hamo & Tribute 2 Love bodo predstavili svoj novi album in ┼że nestrpno ─Źakajo na eksplozijo energije in lubezni na odru Kina ┼ái┼íka. Fantje imajo za sabo izredno plodovito koncertno leto in serijo razprodanih koncertov v Sloveniji in Ljubljani. Med drugim so napolnili klub ZOO in navdu┼íili obo┼żevalce na koncertu ob svoji 10-letnici v ┼íive pokajo─Źem ORTO baru, zdaj pa se selijo v veliko dvorano Kina ┼ái┼íka, da bo dovolj prostora za ─Źisto vse zalublene. Fantje so zalubleni v vsak svoj koncert posebej in napovedujejo veliki koncert z eksplozivno blues rock me┼íanico. Svoj zadnji album Pol S so Hamo & Tribute 2 Love predstavili v SiTi teatru na razprodanem koncertu lanskega decembra pred mno┼żi─Źno publiko svojih obo┼żevalcev, v zadnjem letu pa so se med koncerti misteriozno zaprli v studio in pripravili nove skladbe, polne lubezni, ki jih bodo ob─Źinstvu predstavili na velikem odru Kina ┼ái┼íka.

Ali je dovolj zalublenih v Sloveniji? To bomo dokon─Źno izvedeli 16. februarja 2017 na ─Źisto posebnem koncertu Hamo & Tribute 2 Love v Kinu ┼ái┼íka!

Nakup vstopnic Eventim: www.goo.gl/RhDQ7O

You may also like