Hamo & Tribute 2 Love – Izid albuma »3p« – Vreme za lubezen – Predstavitev novega albuma na odru Cvetličarne 16. november 2017 – Cvetličarna

Z novim albumom 3p v digitalni različici Hamo & Tribute 2 Love v četrtek 16. novembra že prihajajo na oder ljubljanske Cvetličarne! Na koncertu napovedujejo še več lubezni in sveže pesmi, ki bodo prvič izdane prav na novi cedejki.

Hamo & Tribute 2 Love nedvomno vedo kaj hočejo in znajo to tudi prepričljivo povedati. Letošnji 3p je za prebojne blues rockerje že tretji studijski album in vinilna različica je požela fantastične kritike ter že velja za enega najbolj iskrenih glasbenih izdelkov zadnjih let. Butična naklada vinilnega 3p je na koncertu v Šiški pošla hitreje kot vroče žemljice, vso lubezen in poredni blues rock za dva pa so fantje zdaj zgostili tudi na cedejko, ki jo boste lahko prvič otipali prav v Cvetličarni. Na novi album so uvrščene tudi 3 nove pesmi. Na plošček prihaja doslej še neizdan duet z naslovom “Dolgo nisva pila” v sodelovanju z odličnim kantavtorjem Rudijem Bučarjem, duet “Tud za naju dva” s pevko Renato Mohorič in nova skladba “Prepovedana tla”. Bluesovsko in iskreno se na novem albumu lotevajo preigravanja različnih odtenkov lubezni, v ljubljanski Cvetličarni pa napovedujejo: Vreme za lubezen!

Z napovedano predstavitvijo novega albuma se Hamo & Tribute 2 Love pripravljajo na vrhunec letošnjega 3p potovanja na katerem so nanizali presežek za presežkom. Omejeno vinilno naklado albuma so predstavili s februarskim razprodanim koncertom v Kinu Šiška, celoletna turneja skoraj ni premogla koncerta pred katerim ni pisalo RAZPRODANO, poletje pa so napolnili z gostovanji na velikih festivalskih odrih in ga zasluženo okronali z nagrado Zlata piščal za Izvajalca leta. Jeseni so se z naskokom vrnili tudi na radijske valove z napovednim singlom Vreme za lubezen, ki z erotičnimi podtoni jesenske deževne kaplje prenese v mokro mistiko ljubezenskega poligona in napove kakšno vreme lahko pričakujete tudi 16. novembra v Cvetličarni. Na ljubljanski koncert tako fantje prihajajo v izjemni formi in najboljši možni obliki!

Na oder ljubljanske Cvetličarne prihajajo najbolj cvetoče rožice ta hip: Hamo & Tribute 2 Love – četrtek, 16. november!

Vstopnice za koncert ŽE NA VOLJO na vseh prodajnih mestih Eventim (Pošta Slovenije / Petrol / OMV / Big Bang) in na spletni strani: https://goo.gl/hJnWPY

Več novic