GorA RockA v četrtek brezplačna!

Šentviška planota bo tudi v letu 2017 poskrbela za nepozabno rokersko kuliso in vsem zbranim na trinajstem festivalu GorA RockA ponudila vse najboljše. Organizatorji so že pred tedni razkrili vse nastopajoče zasedbe, ki bodo nastopila na edinem tovrstnem dobrodelnem festivalu v Sloveniji. Gre za festival, ki temelji na prostovoljstvu in dobrodelnosti, saj vsako leto beleži opravljenih več kot 7000 prostovoljnih ur, do sedaj pa so zbrali že skoraj 90.000 € sredstev, ki so jih namenili ogroženim ciljnim skupinam oz. pomoči potrebnim.

Za nepozabno glasbeno doživetje, bodo v treh glasbenih večerih, poskrbeli:

Četrtek, 29.6.2017: S.A.R.S., HELP! A Beatles tribute band, Leonart, Ansambl Ikebana

Petek, 30.6.2017: Šank Rock, Vlado Kreslin in Mali bogovi, San Di Ego, Bluesback, Dj Janko

Sobota, 1.7.2017: Magnifico, Tabu, Stray train, Captain Morgan’s Revenge, Rock Arena

Ker želijo organizatorji festival še približati obiskovalcem, so se odločili, da se lahko četrtkovega koncertnega večera udeležite popolnoma brezplačno.

Obiskovalci festivala GorA RockA, bodo tudi letos deležni nizke cene festivalske vstopnice ter brezplačnega kampiranja. GorA RockA rockerji bodo lahko tudi letos, vikend preživeli v neokrnjeni naravi in se prepustili zvokom rock glasbe in čarom predalpskega okolja. Organizatorji festivala vsako leto poskrbijo tudi za dobrodelnost, saj je celoten izkupiček festivala namenjen lokalni skupnosti, posameznikom in dobrodelnim ustanovam.

GorA Rocka pa bo odmevala tudi v letu 2017. Organizatorji napovedujejo, da bo 13. GorA RockA srečna in… udarna. Vstopnice si lahko zagotovite na: http://www.bit.ly/gorarocka2017

Tresla se bo gora, špilal se bo rock!

Več novic