GorA RockA razkriva vse nastopajoče zasedbe

Šentviška planota bo tudi v letu 2017 poskrbela za nepozabno rokersko kuliso in vsem zbranim na trinajstem festivalu GorA RockA ponudila vse najboljše. Organizatorji festivala so pred dnevi zaključili izbor zasedb, ki so se prijavile na objavljeni natečaj. Na glavnem odru festivala se bosta tako predstavili tudi zasedbi Leonart in Captain Morgan’s Revenge, ki ju je komisija izbrala med več kot 160 prijavljenimi zasedbami.

Tako so sedaj znane vse nastopajoče zasedbe, na trinajsti izvedbi festivala, med njimi pa najdemo kar nekaj imen, ki se bodo na festivalu predstavili prvič. Za nepozabno glasbeno doživetje, bodo v treh glasbenih večerih, poskrbeli tudi Magnifico, S.A.R.S., Šank Rock, Vlado Kreslin in Mali bogovi, Tabu, San Di Ego, Help! A Beatles tribute band, Stray Train, Bluesback, Ansambl Ikebana, Odprava Zelenega Zmaja in DJ Janko.

Obiskovalci festivala GorA RockA, bodo tudi letos deležni nizke cene festivalske vstopnice ter brezplačnega kampiranja. GorA RockA rockerji bodo lahko tudi letos, vikend preživeli v neokrnjeni naravi in se prepustili zvokom rock glasbe in čarom predalpskega okolja. Organizatorji festivala vsako leto poskrbijo tudi za dobrodelnost, saj je celoten izkupiček festivala namenjen lokalni skupnosti, posameznikom in dobrodelnim ustanovam.

GorA Rocka pa bo odmevala tudi v letu 2017. Organizatorji napovedujejo, da bo 13. GorA RockA srečna in… udarna. Vstopnice si lahko zagotovite na: http://www.bit.ly/gorarocka2017

Tresla se bo gora, špilal se bo rock!

Več novic