Glamurozni Rok Ferengja navdušil dvorano Cankarjevega doma

Na gala dobrodelnem koncertu je pretekli vikend nastopil Rok Ferengja, kjer je navdu┼íil z glamuroznim nastopom ob ┼ítevilnih glasbenih gostih. Z ┼żametnim glasom in do┼żiveto interpretacijo se je sprehodil skozi bogat in raznovrsten nabor skladb, ki so poslu┼íalce prestavile v eleganco zlate dobe rock glasbe. Z izjemnim glasom je Rok v dvorani pri─Źaral toplo vzdu┼íje in tudi orosil marsikatero oko ter izpeljal odli─Źen koncert v elegantni Gallusovi dvorani Cankarjevega doma.

Rok Ferengja je dokazal, da je izjemen vokalist, saj je z do┼żiveto interpretacijo odpel ┼ítevilne znane uspe┼ínice iz pestrega repertoarja, ki je vklju─Źeval tudi nesmrtne uspe┼ínice nepozabnih Elvisa Presleyja in Franka Sinatre. S svojim ┼żametnim glasom pa se je ┼íe posebej posvetil izvedbi lepih in melanholi─Źnih ljubezenskih skladb. Na odru ga je spremljal Big band orkester RTV Slovenija, pod vodstvom dirigenta Tadeja Tom┼íi─Źa, pridru┼żili pa so mu tudi mnogi glasbeni gostje: Teja Saksida ÔÇô Reciklistke, Eva Hren, Tanja Zajc Zupan in Omar Naber s katerim sta skupaj odpela emocionalno Feelings. Seveda so se kot nepogre┼íljivi gostje koncertu pridru┼żili tudi Rok’n’Band, s katerimi je Rok izvedel nekaj svojih najlep┼íih uspe┼ínic. Prepoznavne melodije, iskren vokal, eleganten stil in predvsem neizmerna rock’n’roll energija so glavni dejavniki Rok’n’Band, ki ┼íe danes ostaja v vrhu priljubljenosti vedno novih generacij, za odli─Źno prodajo svojih albumov pa so Rok’n’Band prejeli tudi ┼ítevilna zlata in platinasta priznanja. Na odru Gallusove dvorane so tako zazvenele Nika, Ostani ┼íe minuto, Vedno bom le tebe ljubil ter ve─Źna nepozabna uspe┼ínica Jagode in ─Źokolada, ki je lani praznovala tudi okroglih 20 let. Ob zaklju─Źku vrhunskega ve─Źera se je Rok Ferengja s svojo ┼żametno interpretacijo ob citrah ┼íe posebej posvetil izvedbi lepe in nekoliko melanholi─Źne I did it my way, zimzeleno skladbo legendarnega Franka Sinatre.

Glasbeni ve─Źer nepozabnih pesmi z izjemnim solo vokalistom je potekal pod okriljem Rde─Źega kri┼ża Slovenije in nacionalni humanitarni akciji ┬╗Lepo je deliti┬ź, v kateri se zbirajo sredstva za prehranske pakete in akcijo ┬╗Peljimo jih na morje┬ź, s katero otrokom in starostnikom iz socialno ┼íibkih okolij omogo─Źajo po─Źitnice na morju. Gala koncert sta neposredno prena┼íala tudi Televizija Slovenija in Radio Slovenija.

Rok Ferengja navdu┼íil z glamuroznim nastopom in ┼żametnim glasom!

You may also like