GIBONNI – Lendava, Celje, Koper – Restart tour

Eden najpopularnejših hrvaških pevcev s svojim velikim koncertom na treh odrih!

Gibonni je ime, ki je v svetu glasbe sinonim za dovršeno kvaliteto in vrhunske glasbene dosežke. Njegovi spektakularni koncerti ne pustijo ravnodušnega prav nikogar. V Kopru bo nastopil eksluzivno – in vrnil dogodke ljudem! Vedno znova navduši tako mlade kot starejše. Gibonni prepriča s svojo preprostostjo in ljudskim načinom izvajanja pesmi. Pevec se ponaša z mnogimi uspešnicami skozi glasbeno kariero, med katere spadajo tudi pesmi Mirakul, Libar, Tempera, Dvije duše, Žedam. Prepustite se glasbi in koncertnemu spektaklu ob zaključku poletja na slovenski obali, v idiličnem ambientu Ukmarjevega trga v Kopru. Število vstopnic je omejeno.

RESTART TOUR – NAJVEČJE POVEZANO KONCERTNO DOGAJANJE

Gibonnijev koncert je del največjega povezanega koncertnega dogajanja v Sloveniji, z nazivom Restart Tour – vrnimo dogodke ljudem, ki se bo odvilo v več slovenskih mestih in skupaj obsega preko 50 koncertov. Urbana glasbena koncertna doživetja, povezana v enotno koncertno glasbeno turnejo v slovenska mesta prinašajo najbolj zveneča imena slovenske in ex-yu glasbene scene.

KONCEPT VARNEGA DRUŽENJA

V skladu s smernicami ki so/bodo veljavne, bo na dogodkih razvit koncept varnega druženja. Vsi dogodki so na prostem (open air) in število vstopnic je omejeno (glede na kapacitete in omejitve). Poskrbljeno bo tudi za zagotavljanje ostalih smernic za varno zabavo, ob hkratni možnosti za čim bolj brezskrbno zabavo in pristno doživetje obiskovalcev.

OMEJENO ŠTEVILO VSTOPNIC – PRODAJA: SISTEM EVENTIM

Petrol, Pošta, Big Bang, Trafike 3DVA, (K)kiosk, hiše vstopnic Eventim … in preko spleta.

CENEJŠE VSTOPNICE V PREDPRODAJI.

Fb: https://www.facebook.com/urbanadozivetja

Ig: https://www.instagram.com/restart__tour/

Vstopnice: https://www.eventim.si/si/izvajalec/gibonni-880/profile.html

Več novic