Flirrtovci razprodali Festivalno dvorano

Ljubljanska festivalna dvorana se je tresla kot že dolgo ne. Zato je zaslužna skupina FLIRRT, ki je z velikim razprodanim koncertom ob svoji 25.obletnici, v ekstazo spravila  več kot 1.000 romantičnih duš in dokazala, zakaj jo številni označujejo kot najboljšo slovensko pop rock skupino.

Fantje so v skoraj 3. ure trajajočem koncertu, odigrali kot sami pravijo, koncert življenja. Množica obiskovalcev, ki je več kot očitno dobro poznala  večino besedil, je skozi celoten koncert,  dobesedno norela in prepevala njihove uspešnice,  Romeo & Julija, V Mojem Telesu, Njena Balada, Ko je ni in številne druge. Uvod pa je pripadel njihovi najnovejši uspešnici Ko Leživa, ki je že osvojila slovenska srca. Frontman in pevec skupine Rok Lunaček,  je s svojim prepoznavnim glasom, besedili, ter neverjetno energijo še enkrat dokazal, zakaj je trenutno najuspešnejši slovenski avtor.

Flirrtovcem so se na odru pridružili številni gostje: Tinkara Kovač, Matjaž Zupan-California, Jure Longyka, Mišo Kontrec in Dominik Kontrec, original kitarist Luka Vunduk, stand up komik Andrej Težak Tešky, pa je v svojem stilu poskrbel za uvod večera.

Po koncertu se ja zabava nadaljevala pozno v noč s številni prijatelji, Manco Špik,  Zvito Feltno, Mikijem Vlahovič-Victory, in mnogimi drugimi.

Foto: Rok Breznik

Več novic