FLIRRT – novi single in videospot: ┬╗Kristina┬ź

Skupina Flirrt letos praznuje 20 let od svojega nastanka na 8. februar 1997. Slovenski kulturni praznik pa je postal dan ustanovitve prav zato, ker je bil za takratne ┼íe srednje┼íolske Flirrte to edini ┼íole prost dan. Ob svoji 20-letnici vsem, ki so skozi leta spremljali njihovo ustvarjanje, podarjajo novi single ┬╗Kristina┬ź. To bo prva od skupno 5 pesmi, ki jih bodo Flirrt podarili svojim fanom ob praznovanju svojega jubileja in jih bodo objavili na svojem youtube kanalu. V stilu Flirrt so vse pesmi med seboj ┼żanrsko druga─Źne in pokrivajo raznolik razpon od rap pesmi, akusti─Źnih izvedb in pesmi, ki so posnete v stilu 80-ih.

┬╗Kristina je precej netipi─Źna pesem za Flirrte. Na hitro ”zadi┼íi” na disco, gre za precej plesno skladbo, ki jo pojem s falseto, kar sploh ni tipi─Źno zame kot pevca in za nas kot bend┬ź. Kristina je vzvi┼íena in nedostopna, vendar se ji to lahko na koncu ma┼í─Źuje. ┬╗Pesem je preprosta, direktna in se malce celo nor─Źuje iz ljubezni. Ne tiste prave, ampak tiste narejene. Tako kot je narejena punca o kateri pesem govori┬ź ┼íe pravi o novem singlu Rok Luna─Źek, ki je tudi avtor nove skladbe. Skladbo so fantje opremili tudi z novim videospotom in ponovno sodelovali z Bla┼żem Banjacem s katerim so sodelovali ┼że pri pesmi Grem, ki je dobila zlato nagrado MTV. ┼Żeleli so spot, kjer bodo v naravnem okolju, saj so bili predvsem skoncetrirani na nove pesmi in delo v studiu. ┬╗Pravzaprav nismo imeli zelo hudega ob─Źutka, da snemamo spot, kar je za nas super fino, ker nismo stra┼íno zaljubljeni v kamere┬ź so ┼íe povedali o snemanju.
Flirrt so v svojih 20 letih odigrali ve─Ź kot 850 koncertov in izdali 6 studijskih albumov, jeseni pa napovedujejo ┼że 7. album, ki bo hkrati tudi njihov prvi dvojni album.
Fantje bodo svojo 20. obletnico praznovali skozi celo leto in pridno koncertirali po Sloveniji. V ┼żivo jih lahko ujamete ┼że na koncertih 17.2. v Ajdov┼í─Źini, 4.3. v Idriji in 24.3. v Dom┼żalah!

Flirrt ob svoji 20-letnici vsem svojim obo┼żevalcem podarjajo novi single Kristina!
Povezava na videospot “Kristina” (Youtube): https://youtu.be/o-UEwu-u-gs

Podatki o skladbi ┬╗Kristina┬ź:
Glasba in besedilo: Luna─Źek Rok / Aran┼żma: Flirrt / Producent: Bla┼ż Hribar / Zalo┼żba: Street 13

You may also like