FLIRRT 25 LET – Festivalna dvorana Ljubljana – 25.11.2022

FLIRRT, ljubljanska skupina  letos praznuje 25 LET-čiste romantike. Svoj jubilej bodo fantje proslavili z velikim koncertom  v nostalgično romantičnem ambientu ljubljanske Festivalne dvorane, v petek 25.11.2022 ob 20h, kjer se bo »treslo« kot že dolgo ne.

Skupina je v svojem delovanju nanizala številne uspešnice kot so Romeo & Julija, Ko je ni, Njena balada, V mojem telesu, Punca v belem, 20 let nazaj, Nekoč sva se pa rada imela, Na peronu, Inja,  ter številne druge. Fantje so zares v odlični formi in ustvarjajo s polno paro naprej, kar dokazuje tudi njihova najnovejša uspešnica Kako si Kaj, ki že osvaja slovenske tv in radijske postaje, ter številni razprodani koncerti. Med drugimi je skupino doletela čast, da so letos aprila pred 5.000 obiskovalci nastopili v Hali Tivoli, kjer so bili predskupina legendarni angleški skupini Smokie.

Na velikem koncertu v ljubljanski Festivalni dvorani, se jim bodo na odru pridružili tudi številni glasbeni gostje in prijatelji.

Flirrt sestavljajo Rok Lunaček pevec, avtor in gonilna sila, kitarist Štefan Kokalj , klaviaturist Matjaž Ravnikar, bobnar Domen Malis, basist Klemen Bartol.

Začetek prodaje vstopnic 25.maja na vseh prodajnih mestih Eventim in Petrol. Cena od 25 eur, število vstopnic je omejeno.

NAKUP VSTOPNIC: https://www.eventim.si/si/vstopnice/koncert-flirrt-25-let-ljubljana-festivalna-dvorana-583866/event.html

Več novic