Extaza z novim singlom “Ta cvet” napovedujejo izid prvenca!

Skupina Extaza v teh hladnejših dneh, ki šele dobro naznanjajo zimo, predstavlja novi single z naslovom Ta cvet. Skladba, ob naslovu katere si pred oči kar prikličemo naslednjo pomlad, nam že ob prvem natančnejšem poslušanju razkrije svoj globji, pravi pomen. Odpre se nam široka paleta ljubezenskih čustev in občutij, ki jih metaforično predstavlja nežni cvet.“Ta cvet je komad, ki govori o ljubezni, strasti, podpori in občutljivosti odnosa med dvema. Nič ni garantirano, nič ni večno samo po sebi. Če pa se zavedamo prednosti, ki nam jih odnos daje, pa ga lahko vzdržujemo le tako, da nanj pazimo kot na nežen cvet.” še pravi o skladbi pevec Extaze Dani Polajnar. Nova skladba bo svoje častno mesto našla na njihovem prvem studijskem albumu, ki prihaja v kratkem!

Zasedbo Extaza sestavljajo izkušeni glasbeniki, ki so se v preteklosti kalili v številnih glasbenih skupinah: Dani Polajnar, pevec in kitarist, ki je hkrati tudi ustanovni član skupine, bobnar Aleš Korošec in Martin Valič kitarist, basist ter pevec back vokalov. Energični rockerski trio, ki v obstoječi zasedbi deluje že dobri dve leti, združuje skupna ljubezen do modernega in udarnega rocka. V njihovih novih skladbah Moja si ti, Naša pista je lajf in tudi aktualnem Ta cvet, je zasedba odlično prepletla melodije rocka, metala, etna in funka, za katere navdih so našli znotraj sebe in v bližnji okolici. Kot sami trdijo, jim rock glasba dopušča, da izražajo svoja čustva – in to na zelo glasen način.

Skupina Extaza se že pripravlja na prvo koncertno turnejo po Sloveniji, kjer bodo vse nove skladbe v živo predstavili širši slovenski javnosti. Njihova želja je, da širšemu občinstvu pokažejo več kot 20 let ustvarjanja skupine in jih zasvojijo s svojim energičnim rockom. Ujamete jih lahko že na koncertih: 23.11. – Rifugio bar, Koper in 15.12. – Orto bar, Ljubljana kjer bodo predstavili novi album!

Extaza vstopajo v hladnejše dni z novim čustvenim singlom:Ta cvet!

Podatki o skladbi »Ta cvet«:Glasba in besedilo: Dani Polajnar / Aranžma: Martin Valič, Aleš Korošec, Dani Polajnar

Več novic