Erotic days – Večji & Boljši

29. & 30. MarecMedia center / Cvetličarna / Ljubljana

Doživite strastno in nepozabno vzdušje več kot le erotičnega sejma Eroticdays

Drugič v Ljubljanierotični dogodek malo drugače – Eroticdays – tokrat še večji in boljši.Edinstvena, ekskluzivna in atraktivna predstava s področja industrije za odrasle in erotike bo že drugič razvnela prestolnico29. in 30. marca, na katerem bo med drugim v soju luči nastopil tudi glavni protagonist, italijanski erotični žrebec Rocco Siffredi. Doživite vrhunec s plesnimi predstavami, umetniškimi preformansi in spektakularnimi predstavami naših izjemnih gostov. Glavna zvezda Rocco Siffredi je nekaterim ljubiteljem tovrstnega šova znan pod imenom Italian Stallion. Posnel je več kot 1300 erotičnih filmov, pojavlja pa se tudi v vlogi režiserja. Že dvakrat je v svoji karieri napovedal upokojitev in sicer v letu 2004 in 2015, predvsem iz naslova družinskih obveznosti, a ga je privlačnost erotičnega sveta vedno znova pritegnila. Vsekakor je pozornosti vreden zaradi svojih seksualnih doživetij, ki jih je prenesel na oboževalce, predvsem predstavnice nežnejšega spola po vsem svetu. Rocco je tudi glavni protagonist filmske drame z naslovom Supersex, ki bo premierno prikazana v mesecu marcu v program Netflixa.

V 4 dvoranah in na 6 odrih letošnjega dogodka se bo zvrstilo več kot 60 zvezdniških nočnih jezdecev, ki segajo v sam vrh zabavno erotične industrije, če jih naštejemo nekaj, bodo poleg omenjene italijanske ikone Rocco Siffredija nastopili še največja imena industrije: Lara Valentine Wild, Brittany Bardot the Queen, Eveline in Silvia Dellai, legendarni DALLAI TWIN, Aaron Rock, Sweet Mery, Juan Lucho, Lona Things, Naïve Kitten, idr., ki se bodo zvrstili v števlnih dogodkih na 6 odrih, od glavnega odra na katerem bodo potekali Main stage performansi,  do Educational in Freeky Space-a teatra, kjer bodo potekala izobraževanja, Ladies space in idr, kot tudi predstavitve najnovejših in najbolj inovativnih izdelkov ter storitev na področju erotike. Možnost je tudi sodelovanja v interaktivnih delavnicah, ki vam bodo razkrile skrivnosti strastnega in izpolnjujočega življenja. Pridružite se nam na raziskovanju raznolike ponudbe vrhunskih izdelkov, ki zadovoljijo tudi najbolj rafinirane okuse.Od ženskih predstavnic na dogodku bi izpostavili Brittany Bardot, ki prihaja iz Češke in je ob ostalih nastopajočih, še ena zelo znana akterka, ki je pravi magnet za moške, svojo priljubljenost pa med drugim pritegne na družbenih omrežjih, kjer redno objavlja fotografije, uživa pa ob predstavitvi najnovejših modnih kolekcij. Industriji filmov za odrasle se je pridružila leta 2014, ko je imela 34 let, posnela pa že okoli 300 filmov.

Naj bo vaš obisk našega erotičnega spektakla popoln vikend izlet za pare ali odlična priložnost za posameznike, pri raziskovanju najglobljih fantazij. Pričakuite vznemirljiv dogodek, ki bo presegel vasa pričakovanja in vam pustil nepozabne spomine. Dogodek  je namenjen le 18+ obiskovalcem.

Doživite strastno in nepozabno vzdušje na vrhunskem erotičnem dogodku Erotic Days na katerem bodo energični erotični plesalci in jezdeci nastopili 29. in 30. marca v Media centru in Cvetličarni v  Ljubljani

  • Erotični sejem
  • Specialna ponudba za ženske in moške
  • Afrodizčna okušanja
  • Only fans seksi članice
  • XXX snemanja
  • Šola erotike
  • Predavanja
  • Čutne goreče, viseče in vrteče točke
  • Rdeči Amsterdam

Vstopnice: https://www.eventim.si/si/vstopnice/erotic-days-ljubljana-media-center-cvetlicarna-629554/event.html , Eventim in Petrol..
FB: E-days.si

Spletna stran: https://www.eroticdays.si/

Več novic