ELEKTRONSKI DOGODEK LETA

UMEKFATIMA HAJJI – NUSHA – GUMJA – VEZTAX

3. december 2021, Gospodarsko Razstavišče – Ljubljana

Po nekaj sušnih letih se elektronska glasba vrača na ljubljansko Gospodarsko razstavišče. Slednje je v preteklosti gostilo mnoge znane umetnike in obraze te glasbene zvrsti, obdobje zatišja pa bo z nočno zabavo prekinil nihče drug kot Umek. Fotru se bodo na odru pridružili Fatima Hajji, Nusha, Gumja in Veztax. Dan d je petek, 3. december 2021, odličen line-up pa bo tako s svojimi ritmičnimi vrhunci zagotovo otvoritev plesno-veselega decembra.

Umeka ni potrebno posebej predstavljati, saj je prisoten na mednarodni glasbeni sceni že vrsto let. Kot pionir techna v Sloveniji je pridobil nadimek Fotr, Revija DJ Mag ga je l. 2007 uvrstila na 29. mesto lestvice TOP 100 DJ’s, dve leti kasneje je bil nominiran za prestižno priznanje DJ Awards v kategoriji techna. Čeprav velja za sinonim slovenskega techna, je v svoji karieri pogosto osvajal tudi druge glasbene stile. Poleg glasbe pa se ukvarja tudi z različnimi projekti kot sta založbi Recycled Loops in Earresistible Musick, spletno stranjo Viberate… Nedvomno pa je ime, ki poskrbi za dobro zabavo.

Fatima Hajji bo skrbela, da bo plesišče ves čas ogreto. Španka iz Salamance je svoj uspeh zgradila skozi dve desetletji, najprej kot DJ-ka, producentka ter nazadnje kot podjetnica, ki s svojo blagovno znamko Silver M so-ustvarja elektronsko glasbo. Umetnica, ki živi techno.

Nusha je v elektronski glasbi od malih nog, kot DJ-ka pa je prisotna od l. 2007. Od takrat je prepotovala svet in si oder delila s svetovnimi imeni techno scene. Poleg DJ setov se je uspešno preizkusila tudi v producentskih vodah.ž

Gumja je hardgroove/hard techno DJ in producent. Začetki glasbene poti sežejo v Diskoteko Titanic leta 2001. Sledili so nastopi po Sloveniji ter Evropi, kot tudi na večjih festivalih. Skozi leta je postal znan po funky energičnih DJ setih. Je lastnik znamke Techsturbation in ECO Records.

Veztax je sinonim za energično techno glasbo. DJ, ki ne sledi glasbenim trendom, ampak ustvarja svoje. V dveh desetletjih je poleg nastopanja po celi Evropi glasbo tudi produciral, vodil glasbeni založbi Vezotonik in Glorio Music ter organiziral elektronske dogodke.

Za poslušalce elektronske glasbe bo to zagotovo glasbeni dogodek leta, ki se bo po dolgih letih spet odvil na Gospodarskem razstavišču v petek, 03. decembra 2021, pod okriljem izvrstne Technogym organizacije in z omenjenimi izvajalci, lahko pričakujemo dobro zabavo in nore plesne ritme do zgodnjih jutranjih ur.

 Prve, najcenejše vstopnice so že v predprodaji, zato priporočamo čimprejšnji nakup na prodajnih mestih: Eventim, Petrol in Pošta Slovenije. Število vstopnic je omejeno.

Vstopnice:  https://www.eventim.si/si/vstopnice/umek-fatima-hajji-nusha-ljubljana-gospodarsko-razstavisce-1253828/performance.html

Rezervacije VIP miz: vip@technogym.si

FB dogodek: https://www.facebook.com/events/403091651198766

Več novic