Ekskluzivni akusti─Źni koncert – Riblja ─îorba se ─Źuje i bez struje – 13. 09. 2019 – Cankarjev dom

Po razprodanem koncertu leta 2016 se zaradi izredno velikega zanimanja v najve─Źji hram slovenske kulture Cankarjev dom, natan─Źneje v veliko gallusovo dvorano, dne 13.09.2019 ob 20.00 vra─Źa Riblja ─îorba, ki nam bo na dolgo pri─Źakovanem  ekskluzivnem  akusti─Źnem koncertu ─îorba se ─Źuje i bez struje pri─Źaral nepozaben koncert.  V Cankarjevem domu bo ─îorba tudi premierno predstavil svoje nove pesmi iz svojega najnovej┼íega albuma. S seboj bo na oder pripeljal tudi godalni kvartet, ter svoje glasbene prijatelje, ki nam bodo ┼íe dodatno polep┼íali ta nepozaben gala edinstveni dogodek.

RIBLJA ─îORBA predstavlja najlegendarnej┼ío rock skupina na podru─Źju balkana, ki se je v zgodovino rock’n’rolla zapisala z uspe┼ínicami, kot so ┬╗Ostani ─Ĺubre do kraja┬ź, ┬╗Na zapadu ni┼íta novo┬ź, ┬╗Nemoj da ide┼í mojom ulicom┬ź, ┬╗Volim, volim ┼żene┬ź, ┬╗Ne─Źu da ispadnem ┼żivotinja┬ź, ┬╗Amsterdam┬ź in drugimi.┬áRiblja ─Źorba obstaja ┼że 35 let, a vseskozi koncertira po celem svetu!Dolgo in uspe┼íno kariero skupine pa spremlja tudi izjemno bogata diskografija: 20 studijskih albumov, 6 live albumov, 4 singel plo┼í─Źe in mnogo knjig.

Riblja ─îorba je prav gotovo ena od skupin, ki je pustila mo─Źan pe─Źat na ex-yu sceni, s tem ko je bila kar nekajkrat progla┼íena za skupino leta in z vsem kar je ustvarila v preteklih desetletjih. Znani so po izjemnih koncertih, kamor jim sledijo obo┼żevalci┬á iz podro─Źja cele biv┼íe Jugoslavije.

Takšnega vrhunskega dogodka nikakor ne smete zamuditi! 

FB Dogodek: https://www.facebook.com/events/812648612416934/

Vstopnice:  https://www.facebook.com/events/609844126143244/

You may also like