Ekskluzivni akustični koncert – Riblja Čorba se čuje i bez struje – 13. 09. 2019 – Cankarjev dom

Po razprodanem koncertu leta 2016 se zaradi izredno velikega zanimanja v največji hram slovenske kulture Cankarjev dom, natančneje v veliko gallusovo dvorano, dne 13.09.2019 ob 20.00 vrača Riblja Čorba, ki nam bo na dolgo pričakovanem  ekskluzivnem  akustičnem koncertu Čorba se čuje i bez struje pričaral nepozaben koncert.  V Cankarjevem domu bo Čorba tudi premierno predstavil svoje nove pesmi iz svojega najnovejšega albuma. S seboj bo na oder pripeljal tudi godalni kvartet, ter svoje glasbene prijatelje, ki nam bodo še dodatno polepšali ta nepozaben gala edinstveni dogodek.

RIBLJA ČORBA predstavlja najlegendarnejšo rock skupina na području balkana, ki se je v zgodovino rock’n’rolla zapisala z uspešnicami, kot so »Ostani đubre do kraja«, »Na zapadu ništa novo«, »Nemoj da ideš mojom ulicom«, »Volim, volim žene«, »Neču da ispadnem životinja«, »Amsterdam« in drugimi. Riblja čorba obstaja že 35 let, a vseskozi koncertira po celem svetu!Dolgo in uspešno kariero skupine pa spremlja tudi izjemno bogata diskografija: 20 studijskih albumov, 6 live albumov, 4 singel plošče in mnogo knjig.

Riblja Čorba je prav gotovo ena od skupin, ki je pustila močan pečat na ex-yu sceni, s tem ko je bila kar nekajkrat proglašena za skupino leta in z vsem kar je ustvarila v preteklih desetletjih. Znani so po izjemnih koncertih, kamor jim sledijo oboževalci  iz področja cele bivše Jugoslavije.

Takšnega vrhunskega dogodka nikakor ne smete zamuditi! 

FB Dogodek: https://www.facebook.com/events/812648612416934/

Vstopnice:  https://www.facebook.com/events/609844126143244/

Več novic