Dražen Zečić z gosti – Hala Tivoli, 14. 02. 2020 – Večer zaljubljencev, kot ga še ni bilo!

Naj bo letošnje Valentinovo nekaj posebnega. Napovedujemo Veliki Valentinov koncert Dražena Zečića z gosti, ki bo 14. februarja v Hali Tivoli!

Valentinova pravljica za zaljubljene, ki bo očarala

V ljubljansko Halo Tivoli na dan zaljubljencev prihaja eden najelitnejših in najbolj iskanih pevcev na Balkanu. S temi besedami hrvaški mediji opisujejo Dražena Zečića, ki velja za legendo hrvaške zabavne glasbe, Slovenci pa se ga preprosto ne moremo naveličati. Dvorane v katerih ima v letošnjem decembru skupaj s prijateljem Markom Škugorjem koncerte v sklopu božične turneje, pokajo po šivih, pred njimi pa se že nekaj ur pred koncertom vije neverjetno dolga vrsta oboževalcev, ki komaj čakajo, da njihov ”Zeko” stopi na oder. Evforija ob pričakovanju začetka njegvoih spektaklov je nekaj nedoživetega. Polne dvorane obiskovalcev glasno skandirajo ”Zeko, Zeko, Zeko,” vse dokler legendarni glasbenik ne stopi na oder. Hvaležnost, ki jo ob tem čuti do poslušalcev, pa jim vedno znova povrne tako, da jim zapoje z dušo in telesom.

Vaš Zeko bo s posebnimi gosti srca vseh zaljubljenih očaral 14. februarja 2020, od 20.00 ure dalje, ko bo svoje največje hite ”Nitko nema dva života”, ”Kad preko mora”, ”Idi, idi”, ”Sokole”, ”Sve je zbog nje” in še mnoge druge, odpel tako, kot zna le on. Z romantiko v glasu, kot je nima nihče drug.

To bo brez dvoma najlepše darilo za vašo boljšo polovico ob dnevu zaljubljencev.

Njegovi spektakli so vedno znova razprodani, zato vam priporočamo, da na dan otvoritve vstopnic pohitite na Eventim, bencinske servise Petrol ali pa na Mynight.si in si zagotovite svoje mesto na največjem in najlepšem Valentinovem spektaklu prihodnjega leta.

FB: https://www.facebook.com/events/765064470627769/

Vstopnice EVENTIM: https://www.eventim.si/si/vstopnice/drazen-zecic-z-gosti-ljubljana-dvorana-tivoli-543264/event.html

Svojo NAJCENEJŠO VSTOPNICO si zagotovite na Eventimu, bencinskih servisih Petrol ter spletnem portalu Mynight.si.

Več novic