Dra┼żen Ze─Źi─ç z gosti – Hala Tivoli, 14. 02. 2020 – Ve─Źer zaljubljencev, kot ga ┼íe ni bilo!

Naj bo leto┼ínje Valentinovo nekaj posebnega. Napovedujemo Veliki Valentinov koncert Dra┼żena Ze─Źi─ça z gosti, ki bo 14. februarja v Hali Tivoli!

Valentinova pravljica za zaljubljene, ki bo o─Źarala

V ljubljansko Halo Tivoli na dan zaljubljencev prihaja eden najelitnej┼íih in najbolj iskanih pevcev na Balkanu. S temi besedami hrva┼íki mediji opisujejo Dra┼żena Ze─Źi─ça, ki velja za legendo hrva┼íke zabavne glasbe, Slovenci pa se ga preprosto ne moremo naveli─Źati. Dvorane v katerih ima v leto┼ínjem decembru skupaj s prijateljem Markom ┼ákugorjem koncerte v sklopu bo┼żi─Źne turneje, pokajo po ┼íivih, pred njimi pa se ┼że nekaj ur pred koncertom vije neverjetno dolga vrsta obo┼żevalcev, ki komaj ─Źakajo, da njihov ”Zeko” stopi na oder. Evforija ob pri─Źakovanju za─Źetka njegvoih spektaklov je nekaj nedo┼żivetega. Polne dvorane obiskovalcev glasno skandirajo ”Zeko, Zeko, Zeko,” vse dokler legendarni glasbenik ne stopi na oder. Hvale┼żnost, ki jo ob tem ─Źuti do poslu┼íalcev, pa jim vedno znova povrne tako, da jim zapoje z du┼ío in telesom.

Va┼í Zeko bo s posebnimi gosti srca vseh zaljubljenih o─Źaral 14. februarja 2020, od 20.00 ure dalje, ko bo svoje najve─Źje hite ”Nitko nema dva ┼żivota”, ”Kad preko mora”, ”Idi, idi”, ”Sokole”, ”Sve je zbog nje” in ┼íe mnoge druge, odpel tako, kot zna le on. Z romantiko v glasu, kot je nima nih─Źe drug.

To bo brez dvoma najlepše darilo za vašo boljšo polovico ob dnevu zaljubljencev.

Njegovi spektakli so vedno znova razprodani, zato vam priporo─Źamo, da na dan otvoritve vstopnic pohitite na Eventim, bencinske servise Petrol ali pa na Mynight.si in si zagotovite svoje mesto na najve─Źjem in najlep┼íem Valentinovem spektaklu prihodnjega leta.

FB: https://www.facebook.com/events/765064470627769/

Vstopnice EVENTIM: https://www.eventim.si/si/vstopnice/drazen-zecic-z-gosti-ljubljana-dvorana-tivoli-543264/event.html

Svojo NAJCENEJŠO VSTOPNICO si zagotovite na Eventimu, bencinskih servisih Petrol ter spletnem portalu Mynight.si.

You may also like