Divlje Jagode predstavljajo novi, enigmatični album „Biodinamička Ljubav”

divlje jagode cover webRokerske legende Divlje Jagode, ki jih vodi karizmatični Žele in ga oboževalci že dolgo imenujejo “Maestro kitare”, so izdali svoj novi, dvanajsti album “Biodinamička Ljubav ” pod okriljem založbe Croatia Records. Skupina Divlje jagode na novem albumu izraža strast, čustva, energijo, nasilje, magijo in unikatno virtuoznost ustanovitelja »Jagod«, kitarista Želeta, ki z vsakim novim albumom popelje band korak naprej v nove smernice rock glasbe.

Biodinamična ljubezen ponuja nekaj “instant classic” hitov, balad, hard’n heavy eksplozije, emocijskih pesmi z močnimi refreni pa vse tja do blues klasike. Kritiki so očarani tako nad inštrumentalno kot tudi samo vokalno izvedbo z močnimi besedili.

Žele, ustanovitelj banda Divljih jagod je o albumu povedal: “Po 35 letih obstoja skupine so tu še vedno pesmi ki ne zbledijo, dvanajst posnetih albumov, prodanih na milijone plošč, kaset in zgoščenk in ni potrebe pojasnjevati, kaj sem kot avtor želel povedati. Jaz pripadam vsem tistim, ki me želijo in tistim, ki so se našli v mojih pesmih.”

Več novic