DITKA s koncertom uglasbene poezije v Slovenski filharmoniji

Pevka in kitaristka Ditka, ki je pred kratkim predstavila uglasbeno poezijo Ferija Lain┼í─Źka, z naslovom Demon ljubezni, bo leto zaklju─Źila s prazni─Źnim koncertom v Slovenski filharmoniji, poimenovanim Ne bodi kot drugi.

Ditki in Feriju Lain┼í─Źku se bodo na odru pridru┼żili ─Źlani spremljevalne zasedbe in glasbeni gosti, ki bo poskrbeli za prazni─Źen zaklju─Źek leta 2016, ki ga je Ditka proslavila tudi z izidom albuma Ne spreminjaj me. Ditka in Gorazd ─îepin sta na albumu uglasbila deset pesmi Ferija Lain┼í─Źka in tako je nastal celovit pesni┼íko-glasbeni album s prepoznavno avtorsko govorico.

DITKA in FERI LAIN┼á─îEK z gosti – NE BODI KOT DRUGI
(koncert uglasbene poezije)
SLOVENSKA FILHARMONIJA, Ljubljana – Sreda, 28.12.2016, 19:30
Cena vstopnic v predprodaji (vsa prodajna mesta Eventima): 15 ÔéČ, na dan dogodka: 18 ÔéČ

Ditka in Feri Lain┼í─Źek sicer skupaj nastopata tudi na drugih svojevrstnih in zmeraj dobro obiskanih pesni┼íko – glasbenih dogodkih, kakr┼íni so pri nas sicer redkost. Ditkino sodelovanje s pesnikom sicer sega v leto 2013, ko je na zgo┼í─Źenki z naslovom Ne bodi kot drugi ob svojih avtorskih skladbah ter uglasbenih pesmih Toneta in Marka Pav─Źka zapela ┼íe nekaj njegovih. Prav naslovna pesem Ne bodi kot drugi se je tedaj poslu┼íalcem zelo priljubila in je z leti postala prava himna mnogih mladoporo─Źencev, saj jo pevka ┼íe danes pogosto izvaja tudi na porokah.

OSTALI KONCERTI:
24.11.2016 Ravne na Koroškem (Kulturni center)
13.1.2017 Ptuj (Mestno gledali┼í─Źe Ptuj)
26.1.2017 Murska Sobota (Gledali┼í─Źe Park)

You may also like