DITKA nadaljuje s pomladno koncertno turnejo

Pevka in kitaristka Ditka, ki je pred kratkim izdala nov singel Bližina, za katerega je posnela tudi videospot, nadaljuje s pomladno koncertno turnejo Ne bodi kot drugi.

Ne bodi kot drugi je skupni projekt pesnika in pisatelja Ferija Lainščka, glasbenice Ditke in njenega očeta Gorazda. Gre za glasbeno-literarni dogodek uglasbene peozije, ki je v Sloveniji sicer redkost.Ditka s svojo spremljevalno skupino izvaja Lainščkove pesmi, ki sta jih uglasbila z njenim očetom in so zbrane na njenih dveh zgoščenkah- Ne bodi kot drugi (2013) in Ne spreminjaj me (2016), Feri pa je kot avtor besedil osrednji gost dogodka, ki s svojo karizmo vedno prepriča. Lirični večer, ki v ospredje postavlja tematiko ljubezni, poslušljive melodije in nežen Ditikin glas, je primeren za ljudi vseh starosti, ki si želijo, da se za trenutek umirijo in nahranijo dušo.

Po zelo uspšeni zimski koncertni turneji Ne bodi kot drugi, ki je bila v celoti razprodana, se Ditka in Feri Lainšček, skupaj s spremljevalno skupino (Gorazd Čepin- klaviature, back vokal, Jure Praper- električna kitara, Ilj Pušnik- kontrabas, Danijel Hartman- tolkala, back vokal) predstavljata še s pomladnimi koncerti.

V prihodnjih tednih jim lahko prisluhnete na naslednjih lokacijah:
20.4. RADOVLJICA, Linhartova dvorana
4.5. DOMŽALE, Kulturni dom Franca Bernika
5.5. ZAGORJE OB SAVI, Kulturni center Delavski dom

Vstopnice so že na voljo. Več informacij na www.ditkamusic.com

Več novic