DITKA nadaljuje s pomladno koncertno turnejo

Pevka in kitaristka Ditka, ki je pred kratkim izdala nov singel Bli┼żina, za katerega je posnela tudi videospot, nadaljuje s pomladno koncertno turnejo Ne bodi kot drugi.

Ne bodi kot drugi je skupni projekt pesnika in pisatelja Ferija Lain┼í─Źka, glasbenice Ditke in njenega o─Źeta Gorazda. Gre za glasbeno-literarni dogodek uglasbene peozije, ki je v Sloveniji sicer redkost.Ditka s svojo spremljevalno skupino izvaja Lain┼í─Źkove pesmi, ki sta jih uglasbila z njenim o─Źetom in so zbrane na njenih dveh zgo┼í─Źenkah- Ne bodi kot drugi (2013) in Ne spreminjaj me (2016), Feri pa je kot avtor besedil osrednji gost dogodka, ki s svojo karizmo vedno prepri─Źa. Liri─Źni ve─Źer, ki v ospredje postavlja tematiko ljubezni, poslu┼íljive melodije in ne┼żen Ditikin glas, je primeren za ljudi vseh starosti, ki si ┼żelijo, da se za trenutek umirijo in nahranijo du┼ío.

Po zelo usp┼íeni zimski koncertni turneji Ne bodi kot drugi, ki je bila v celoti razprodana, se Ditka in Feri Lain┼í─Źek, skupaj s spremljevalno skupino (Gorazd ─îepin- klaviature, back vokal, Jure Praper- elektri─Źna kitara, Ilj Pu┼ínik- kontrabas, Danijel Hartman- tolkala, back vokal) predstavljata ┼íe s pomladnimi koncerti.

V prihodnjih tednih jim lahko prisluhnete na naslednjih lokacijah:
20.4. RADOVLJICA, Linhartova dvorana
4.5. DOM┼ŻALE, Kulturni dom Franca Bernika
5.5. ZAGORJE OB SAVI, Kulturni center Delavski dom

Vstopnice so ┼że na voljo. Ve─Ź informacij na www.ditkamusic.com

You may also like