Dino Merlin prihaja v Ljubljano

Dino Merlin, glasbeni čarodej razprodal Areno Stožice, najavljen dodatni koncert, ki bo v soboto, 2. marca. Po rekordno hitro razprodanem prvem koncertu, je na veselje številčne publike dodan novi datum: sobota 2. 3. 2024. Koncerta se bosta odvijala v Areni Stožice v Ljubljani.

Zaradi razprodanih koncertov Dina Merlina v sklopu njegove aktualne turneje “Mi” je v regiji zavladala norost brez primere in neustavljiva “Merlinomanija”. Sarajevski glasbeni čarodej je v manj kot mesecu dni razprodal kar 12 aren v regiji in na veselje številčne publike tudi pri nas, uradno napovedal dva velika in težko pričakovana koncertna spektakla v Ljubljani!

Po devetih letih se vrhunski Dino Merlin vrača v Ljubljano  natančneje  v Areno Stožice. Prvi koncert, ki bo 1. 3. je že razprodan, v ponedeljek, 8. 1. pa je začela prodaja vstopnic za drugi koncert, ki se bo odvil dan kasneje, v soboto, 2. 3. 2024.

To bosta Merlinova drugi in tretji koncert v Areni Stožice; nazadnje je na velikem odru stal leta 2015 v okviru svetovne turneje “Hotel Nacional“, ki je širom štirih celin privabila skoraj milijon obiskovalcev. Zaradi popolne norije za vstopnicami za vse koncerte v vseh mestih turneje “Mi” si velja svoje mesto zagotoviti čim prej.

Z izjemnim šovom, premišljeno sestavljenim programom ter izborom pesmi, tako novih kot starih, v popolnoma novi preobleki, bo Dino Merlin na koncertnem spektaklu v Areni Stožice 1. in 2. marca znova dokazal, zakaj pridobiva občinstvo vseh generacij. Poleg dobro znanih večnih uspešnic iz njegove bogate glasbene kariere bo občinstvo prvič v živo deležno tudi nekaterih najnovejših hit singlov (“Mi”, “Dođi“, “Jedan dan, jedna noć“, “Krive karte“, “Kako da ti kažem” in “Skoro će zima“).  Do edinstvenega dogodka v živo v Ljubljani pa lahko prisluhnete čarobnosti njegove glasbene ustvarjalnosti na uradnem YouTube kanalu, ki ima več kot milijardo ogledov in več kot 650 tisoč zvestih naročnikov na glasbo, ki vedno seže v dušo.

Vizualni vtis šova bo poleg premiere najnovejših pesmi s prihajajočega 12. studijskega albuma dopolnjen s posebnimi scenskimi efekti, ki bodo nedvomno dodali poseben čar njegovim glasbenim spektaklom, znanim po najvišjih produkcijskih standardih.

Gre za nadaljevanje posebne zgodbe Merlinovega specifičnega glasbenega izraza, zaradi katerega ta legendarni kantavtor že štiri desetletja kraljuje v popularni glasbeni kulturi teh krajev. Njegova reputacija najbolj vznemirljivega live izvajalca na naših tleh pa raste iz dneva v dan, iz koncerta v koncert.

Če se spomnimo razprodanih koncertov v prvem delu turneje – v Zagrebu, Beogradu, Skopju, Puli, Portorožu, Reki, Zadru, Osijeku, Varaždinu in drugih destinacijah, je bila v vsakem mestu enaka težava – ni bilo dovolj vstopnic za vse, ki so želeli uživati ​​v edinstveni izkušnji njegovih koncertov. Zato pohitite z nakupom, vstopnice za dodatni koncert so od ponedeljka, 8. 1. dalje že v prodaji na portalu

Vstopnice: Entrio, : https://entr.io/dinomerlin                                                                      

FB dogodek: https://bit.ly/3vrAn3w

Več novic