Deejay Time Back In Time

Corona, Eiffel65, Marvin & Andrea Prezioso, Groove Coverage – 28.10.2022 – Arena STOŽICE

Veličastni, morda bi mu lahko rekli retro, pa vendarle ni tako časovno zelo oddaljen, popularni in nepremagljivi Deejay Time Back In Time se tokrat vrača na enem najbolj vročih slovenskih prizorišč – v Areno Stožice. Glavna ikona Radia Salomon Dean Windisch ali Dean On The Mike je skoraj tri desetletja postavljal neutrudno dance sceno v Sloveniji z njegovo radijsko oddajo Deejay Time ter številnih Belih albumov in Power mixov, ne pozabimo pa tudi, lahko bi ji rekli kar romantične revije, Deejay Time, ki je izhajala kar nekaj časa. Ne gre le za obujanje spominov, gre za nadaljevanje tradicije koncertov Deejay Time Back In Time, kajti dance glasba, ki je nekoč v ’90. in ’00 letih vladala in kraljevala na radijskih valovih, nosi v sebi poseben duh in čar obdobja, ki ga ne bomo nikoli pozabili.

Gre namreč za obdobje izdaje prvih cd-jev, za prve mobitele, računalniške podvige, vse te novosti so spremljale vzpon dance glasbe, ki je svoj vrhunec dosegel ob vstopu v novo tisočletje, njegov renome pa sega vse do današnjih >>Back to the future<< dni, ko bi občinstvo želelo začutiti tisto pravo ljubezen do glasbe, ki je spremljala njihovo otroštvo ali mladostniške dni. Slogan ”Roko v ogenj dam za DEEJAYTIME” so tako začutili ne le v občinstvu, ampak tudi številni nastopajoči na preteklih koncertih Deejay Time Back In Time, nazadnje gostujoča popularna zasedba nemške dance skupine Scooter, hrvaška Colonia, nešteto domačih izvajalcev od Jana Plestenjaka, Mirana Rudana, Anje Rupel, MZ Hektorja, pa do skupin Mambo King, Kingston, Flirrt…

V letošnji ediciji 2022 na velikem odru Arene Stožic:

Corona
Eiffel65
Marvin and Andrea Prezioso
Groove Coverage
Dean on the mike vs. Dr. Silvano Dj
2 Alive Vivian
California
Sendi
Victory
Vili Resnik
in gostje presenečenja

Najlepše in najglasnejše obujanje spominov z največjimi imeni domače in tuje glasbene scene ponovno v največji dvorani v Sloveniji – Arena Stožice, Ljubljana!!

FB dogodek: https://bit.ly/3KyZkO6

Vstopnice: https://bit.ly/3nBxNAR

Več novic