DARE KAURIČ & Klapa Karatel – S PRSTI V MARMELADI

Dare Kaurič, nepogrešljiv član in avtor ene naj popularnejših slo pop zasedb, zasedbe Kingston, sicer tudi avtor mnogokaterih uspešnic, ki jih je napisal za druge izvajalce (Zablujena Generacija, Atomik Harmonik, Mambo Kings, KuZle….) je tik pred izdajo svojega drugega samostojnega albuma, ki bo izšel v jesenskem času.

Dare Kaurič je leta 2012 izdal solistični prvenec “Partigiano di amor”, z njega pa so hiti postali pesmi Čokolada in vanilija, Partigiano di amor, Zunaj se sonce smeje…  Tokrat se je Dare  podal v njemu povsem nove vode in je pri novem singlu k sodelovanju povabil svežo, mlado, obetavno klapo iz goriških brd “Klapo Karatel

Naslov glasbenega sodelovanja se imenuje “S prsti v marmeladi”. Dare je avtor glasbe in besedila, pri aranžmaju pa mu je priskočil na pomoč glasbeni kolega, producent Krešimir Tomec, s katerim sta sodelovala že pri prejšnjem, nadvse uspešnem singlu “Nekoč (ko se bodo gostilne odprle)”.

Videospot, ki je nastal ob singlu, je res drugačen.  Ker Dare ne mara nastopati v videospotih, si je videospot zamislil kot kuharski recept za marmelado v stilu kuharskih oddaj kuharskega mojstra Jamieja Oliverja. Po drugi strani pa je Dare Kaurič tudi velik ljubitelj Hitchcockovih trilerjev, zato se je vseeno odločil, da se v videospotu tudi pokaže, kot prej omenjeni režiser. Kakšna pa je Daretova vloga, pa boste morali počakati sami,do konca videa.

Več novic