Danijela Burjan – TAKA KOT SEM

Kot aktualna Miss Earth Slovenije 2018 sem začela graditi tudi svojo kariero. Najbolj sem se našla v glasbi, saj me le ta spremlja že celotno življenje. Že od malih nog sem pela kamorkoli sem prišla, pela sem tudi v šolskih in lokalnih pevskih zborih, kasneje sem se vpisala v nižjo in srednjo glasbeno šolo iz opernega petja. Letošnje leto pa se je moja pevska pot odprla.

Prvič sem zapela na tradicionalnem božično-novoletnem koncertu godbenikov Zreče skupaj z Alpskim kvintetom, drugače pojem z različnimi bendi kot glavni vokal, v glavnem glasba me spremlja na mojem vsakdanjem koraku. Od nekdaj se rada učim od umetnikov petja in glasbenih zvezd, ogromno znanja in tehnike sem pridobila prav od slovenskih opernih pevcev. Skozi celotno glasbeno pot pa me je spremljala predvsem glasba mojih staršev, največji vtis pa je name pustila glasba legendarnega Georga Michaela, saj je to glasba polna čustev, moči in mistike, katero želim ustvarjati tudi jaz.

Pod okriljem svoje matične agencije Metropola Media, ki me spremlja in podpira, smo sedaj že ustvarili prvi singel skupaj s Penrose produkcijo z naslovom »Taka kot sem«, v planu imamo do konca letošnjega leta posneti še najmanj dve pesmi, s katerima se bom predstavila javnosti.

VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=XqahryCMMps

Rada bi se predstavila javnosti kot mlada umetnica, ki želi pokazati nekaj drugačnega in svežega. Sem takšna kot sem, pristna in odkrita. Ljudem želim svojo glasbo približati skozi besede in ritme, da jo bodo vzeli za svojo in se morda tudi sami našli  njej. Glasba je le najbolj priljubljen jezik na svetu in ko te zadane, ne čutiš bolečine in ne problemov.

Sem ambiciozna ženska, ki ve, kaj si želi v svojem življenju in v prihodnosti se vidim kot uspešna umetnica, za kar pa vem da me čaka še ogromno trdnega in predanega dela, vendar če človek nekaj dela s srcem in strastjo je to vedno prava pot do pravega uspeha.

Za glasbo in produkcijo je zaslužena novonastala produkcijska ekipa FactoryEleven, ki jo sestavljajo izkušeni ustvarjalci sodobne domače glasbe. Pri godalnem aranžmaju pa je na pomoč priskočil Anže Rozman, ki trenutno ustvarja v Los Angelesu v studiu svetovno znanega filmskega skladatelja Hansa Zimmerja. Za videospot sta poskrbela Perica Rai in Tamir Gostiša, modni styling pa je Danijela kot ponavadi zaupala Jerneji Podbevšek Zembrowskyy.

VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=XqahryCMMps

Več novic