DANCE AMORE – Najve─Źji plesni spektakel v Sloveniji se vra─Źa na veliki oder!

Glamurozni plesni spektakel se zaradi izrednega zanimanja vra─Źa v Cankarjev dom!

Dance Amore – 1. junij 2019 ÔÇô Cankarjev dom ÔÇô Ljubljana

Zaradi neverjetnega interesa javnosti se glamurozni plesni spektakel vra─Źa na veliki oder – 1. junij 2019, Cankarjev dom!

Vsi ljubitelji plesa in broadwayskega glamurja boste v plesnih korakih najbolj┼íih slovenskih plesalcev lahko u┼żivali tudi v sve─Źani Gallusovi dvorani, saj se plesni ┼íov Dance Amore vra─Źa v Cankarjev dom. Plesna zgodba Dance Amore je nastala pod vodstvom znamenitega plesnega prvaka Jurija Batagelja in s svojim bli┼í─Źem in glamurjem navdu┼íila ob─Źinstvo, zaradi izrednega zanimanja pa se najbolj┼íi plesalci ┼że pripravljajo na presti┼żni veliki oder!

Glamurozni plesni ┼íov bo s priznanimi slovenskimi plesalci, razgibano scenografsko podobo, glamuroznimi kostumi in originalnimi koreografijami pri─Źaral pristno vzdu┼íje natrpanih ulic New Yorka. Plesna zgodba nas vodi po ┼żivahnem no─Źnem ┼żivljenju Brooklyna in z zgodbo o ljubezni, ljubosumju, strasteh in umoru povezuje pestro paleto latinskoameri┼íkih in standardnih plesov, z atraktivnimi modernimi figurami ┼żgo─Źega argentinskega tanga, umazane salse, hip hopa, modernega plesa in jazza. ┼Żarometi za┼żarijo, ulice se prebudijo in zgodbe plesnih junakov o┼żivijo skupaj z njimi. V zraku je ─Źutiti ┼żar ljubezni na prvi pogled, dramati─Źne posledice tragi─Źne zmote, grozo krvavega umora ter humor ┼żivahnih uli─Źnih karakterjev. Dogajalna kulisa je postavljena na obrobje Brooklyna leta 1947 in prikazuje 24 ur, prepletenih s plesnimi zgodbami iz sose┼í─Źine, polne no─Źnih barov, utripajo─Źih lu─Źi in glasnih ritmov. V vreli┼í─Źu ustvarjalnega talenta se sre─Źujejo posamezniki iz raznolikih okolij, se spopadajo s ┼ítevilnimi izzivi, ki tvorijo vrtinec emocij in spletajo plesno pripoved.

Spoznali bomo bli┼í─Ź in vznemirjenje mafijskega podzemlja ter newyor┼íkih ulic, polnih no─Źnih barov, utripajo─Źih lu─Źi in glasnih ritmov. V mozaik zgodb so zdru┼żeni nastopi plesnih duetov, prepleteni s to─Źkami modernih plesnih formatov, za─Źinjenih z zapeljivim vokalom, ki gledalca vabi v razburkani vrtinec ─Źustev. ┼Żarometi za┼żarijo in nas z glasbo in plesom ponesejo v mesto preporoda in grandioznih prilo┼żnosti.

Ekstravagantne plesne to─Źke bo na odru izvedla dru┼żba priznanih slovenskih plesalcev, ki jih nekatere poznamo tudi iz ┼íova Zvezde ple┼íejo, ter mnogi drugi, saj v predstavi nastopa kar 21 plesalcev v devetnajstih scenah in plesnih to─Źkah, ki jih je povezujeta pripovedovalec in pevka s pevskimi vlo┼żki. Vsi, ki ste zamudili ogled ble┼í─Źe─Źega spektakla, imate ponovno prilo┼żnost za pristno broadwaysko do┼żivetje na presti┼żni lokaciji Cankarjevega doma.

Plesni spektakel ob katerem vas bodo zasrbele pete – Dance Amore – 1. junij 2019, Cankarjev dom!

Vstopnice ┼ŻE NA VOLJO na vseh prodajnih mestih Cankarjev dom in Mojekarte: http://bit.ly/DanceAmoreCD

You may also like