CRVENA JABUKA & LIDIJA BAČIĆ – Restart Tour

LJUBLJANA 06. 08. NOVO MESTO 20. 08. CELJE 21. 09.

Veliki CRO-ROCK glasbeni spektakel pod zvezdami Ljubljane!

CRVENA JABUKA

Najbolj romantičen bend prihaja v Slovenijo, da ogreje srca vseh zaljubljenih v rokenrol. V 30. letih je skupina Crvena jabuka na svojih dvanajstih studijskih albumih posnela več kot 100 pesmi, katerih skupna rdeča nit je – ljubezen. A prav ljubezen je skrivnost dolgovečnosti fantov iz Sarajeva, ki so se davnega leta 1985 odločili posneti svoj prvi album. Mojstre ljubezenske lirike odkrivajo vedno znova nove generacije poslušalcev po celotnem obnočju nekdanje države. Po dolgem času bodo zopet ogreli srca mnogih obiskovalcev, ki bodo lahko z njimi preživeli večer pod zvezdami. Čaka nas odličen glasbeni večer, v sklopu največjega povezanega koncertnega dogajanja po Sloveniji, Restart Tour.

LIDIJA BAČIĆ

Hrvaška pevka Lidija Bačić velja na Hrvaškem za eno bolj popularnih glasbenic tega časa. Poleg vseh njenih pesmi, je najbolj prepoznavna pesem Viski, ki je hitra in vesela ter na komičen način govori o moških osvajanjih.  Lidija bo s svojim glasom in stasom poskrbela za dvig temperature v ljubljanskem parku Tivoli, pred nastopom velikih glasbenih mačkov, Crvenih Jabuk.

RESTART TOUR – NAJVEČJE POVEZANO KONCERTNO DOGAJANJE

Koncert RESTART TOUR LJUBLJANA (Lidija Bačić & Crvena Jabuka) je del največjega povezanega koncertnega dogajanja v Sloveniji, z nazivom Restart Tour – vrnimo dogodke ljudem, ki se bo odvilo v več slovenskih mestih in skupaj obsega preko 50 koncertov. Urbana glasbena koncertna doživetja, povezana v enotno koncertno glasbeno turnejo v slovenska mesta prinašajo najbolj zveneča imena slovenske in ex-yu glasbene scene.

KONCEPT VARNEGA DRUŽENJA

V skladu s smernicami ki so/bodo veljavne, bo na dogodkih razvit koncept varnega druženja. Vsi dogodki so na prostem (open air) in število vstopnic je omejeno (glede na kapacitete in omejitve). Poskrbljeno bo tudi za zagotavljanje ostalih smernic za varno zabavo, ob hkratni možnosti za čim bolj brezskrbno zabavo in pristno doživetje obiskovalcev.

Dogodek je v vsakem vremenu, zagotovljeni prireditveni šotori.

V kolikor ste se okužili z Corona virusom in ne boste mogli na koncert vam vrnemo kupnino karte (s dokazilom).

OMEJENO ŠTEVILO VSTOPNIC – PRODAJA: SISTEM EVENTIM

Petrol, Pošta, Big Bang, Trafike 3DVA, (K)kiosk, hiše vstopnic Eventim … in preko spleta. CENEJŠE VSTOPNICE V PREDPRODAJI.

Splet: https://www.restarttour.si/

Fb: https://www.facebook.com/urbanadozivetja

Ig: https://www.instagram.com/restart__tour/

Vstopnice:

Ljubljana: https://www.eventim.si/si/vstopnice/crvena-jabuka-lidija-bacic-ljubljana-plato-hale-tivoli-564624/event.html

Novo Mesto:  https://www.eventim.si/si/vstopnice/crvena-jabuka-lidija-bacic-novo-mesto-parkirisce-pred-supernovo-qlandia-565764/event.html

Celje: https://www.eventim.si/si/vstopnice/crvena-jabuka-lidija-bacic-celje-atrij-celjskega-sejma-564815/event.html

Več novic