Chainbrake s sve┼żim videospotom lomijo verige delavskemu razredu – novi single in videospot: ┬╗Written in Stone┬ź

Trboveljski Chainbrake predstavljajo svoj prvi avtorski single Written In Stone, ki so ga opremili tudi z sve┼żim videospotom. Gre za skladbo z mo─Źno dru┼żbeno-politi─Źno kritiko in konotacijami ┼żivljenja v delavskem razredu, saj jim njihova perfekcionistic╠îna narava narekuje ustvarjanje kvalitetnih glasbenih del, ki odra┼żajo njihove pristne delavske korenine. Videospot so v celoti posneli v lastni produkciji: vse od prvega riffa, instrumentala, aran┼żmaja, vokalne melodije, besedila, snemanja, mixa in masteringa. Od fantov pa je perfekcionizem zahteval kar nekaj usklajevanja za snemalne dni in postprodukcijo. V videospotu lahko spremljamo zgodbo v kateri se lahko vsak poistoveti z naslovnim junakom delavskega razreda. ┬╗Sicer nebi radi razkrili preve─Ź o komadu, saj je ─Źar tega, da si ga vsak razlaga po svoje in s tem dobi komad neko svojo ┼żivljenjsko pot. Recimo pa tako, ni vse tako sivo kot izgleda. ─îe se ne utaplja┼í v svoji negativnosti, in ─Źe na ┼żivljenje gleda┼í s pozitivne perspektive, se ti v ┼żivljenju manifestirajo dobre stvari. Video ima nekaj ÔÇťeaster egg-ovÔÇŁ. Predvsem zato, da smo se pozabavali z gledalci, ki si bodo vzeli ─Źas, da video pogledajo ve─Źkrat in pozorno,┬ź ┼íe pravijo Chainbrake.

Oglejte si videospot ┬╗Written in Stone┬ź (Youtube): https://youtu.be/dbV3_dLbVsk

Trboveljsko zasedbo Chainbrake sestavljajo ┼ítirje zagrizeni rockerji: Jan Ostro┼żnik (vokal), Rok Leskovec (bas), Simon Hribov┼íek (kitara) in Matej Hribov┼íek (bobni), ki so sklenili, da bodo na slovenske odre ponesli pristno in iskreno hard rock glasbo, kakr┼íno vrtijo mednarodne radijske postaje. Po na─Źelu ┬╗dejmo probat┬ź so zgrabili za svoje in┼ítrumente in ┼że na prvi vaji je bilo ─Źutiti odli─Źno kemijo. Nadeli so si ime Chainbrake, saj so na vajah vsi skupaj bili kot strgani z verig, hkrati pa namenoma dodali malenkost napac╠îno c╠îrkovanje. Glavnino svojega ─Źasa zdaj posve─Źajo novim avtorskim skladbam, za seboj pa imajo z╠îe nekaj nastopov ter v lastni produkciji studijsko posnetih priredb, za katere so izdali tudi videospote. ÔÇťV osnovni smo egoisti, ker to delamo zase,ÔÇŁ prizna Simon, ÔÇťvendar smo veseli vsakega istomisle─Źega rockerja, ki mu lahko preko na┼íega univerzalnega jezika glasbe, polep┼íamo kak┼íno minute v dnevu.ÔÇŁ Vmes redno koncertirajo, lani so bili kot predskupina legendarnim Razvalinam, povabljeni v trboveljski Dom Svobode, igrali so na Gori Rocka, poleg ve─Źjih koncertov pa so ve─Źkrat vabljeni na razne moto zbore in manj┼íe lokale po Sloveniji. Za obetavnimi zasavskimi hard rockerji pa se ┼że dviga prah:

ÔÇťVzpenjajoc╠îa adrenalinska bomba ChainbrakeÔÇŁ – Rocker.si

ÔÇťNjihovim nastopom poleg povezanosti, melodic╠înosti, posebne odrske energije, src╠înosti do igranja, ustvarjanja in pos╠îtene doze pravega rokenrola daje unikatnost Janov izjemen vokal.ÔÇŁ – Zasavc.net

ÔÇťFantje se na odru ves c╠îas zabavajo, s╠îe posebej pevec Jan Ostroz╠înik, ki je mnoge sezul z neverjetnim glasomÔÇŁ – Rocker.si

Osnovna ideja skupine Chainbrake je vnesti svežino v slovensko glasbeno dogajanje, zastavili pa so si cilj, da v Zasavsko glasbeno sceno vnesejo novo energijo, kar jim nedvomno uspeva.

Chainbrake predstavljajo novi videospot: Written in Stone!

Podatki o skladbi ┬╗Written in Stone┬ź:

Glasba in besedilo: Jan Ostro┼żnik, Simon Hribov┼íek, Matej Hribov┼íek, Rok Leskovec / Mix&Master: Simon Hribov┼íek

WEB: http://www.chainbrake.net

FB: https://www.facebook.com/Chainbrake/

YT: https://www.youtube.com/channel/UCzTAKJ89SNa8HoGlo9XoiuA

You may also like