Četrtkovi večeri pri špini – Boštjan Velkavrh

Vabimo Vas na odličen koncert, zdaj že tradicionalnih četrtkovih večerov pri špini, na Ljubljansko 32, v Izolo, v četrtek 23.06. 2022, s pričetkom ob 20:30. Prizorišče Largo – pri špini, vam bo postreglo z vrhunskim večerom, polnim dobre glasbe, kulture, umetnosti in pa seveda zabave.

Nepoboljšljivemu romantiku, pesniku asfalta, pevcu in ambasadorju dobre volje Boštjanu Velkavrhu, se bosta pridružila prijatelja odlična glasbenika “kraljica črno-belih tipk” profesorica Živa Horvat na klavirju in spremljevalnem vokalu, ter eden in edini nenadkriljivi “kitarski guru” Igor Bezget na kitari, če k temu dodamo še Boštjanov raskavi vokal in njegov “posebni” smisel za humor, s katerim humorno in hkrati čustveno na tenkočuten način razlaga svoje življenje skozi pesmi in povezuje program med koncertom, skozi opus avtorskih pesmi, je popoln večer zagotovljen.

Živa, Igor in Boštjan bodo na tokratnem koncertu zaigrali celoten opus Boštjanovih avtorskih pesmi, seveda pa ne bo manjkalo tudi kakšnih tujih in domačih zimzelenih, ki v Izoli nikakor ne smejo manjkati. Zvrsti, ki se bodo prepletale skozi večer so rock, rock and roll, blues in soul. Vsi ki poznate Mefa in Marjeto pa veste, da kada Mef kaj organizira nikoli ne zmanjka dobre kapljice, najde se celo kaj za prigriznit. Zatorej več kot dovolj razlogov, da si vzamete čas, si rezervirate svojo mizo ali stol in pridete na odličen večer glasbe, ljubezni in prijateljstva, da se skupaj podružimo, zapojemo in da se imamo lepo.

Se vidimo in slišimo 23.06. 2022 ob 20:30 na četrtkovih večerih pri špini v Izoli.
Vstop je prost. Vabljeni

Fb dogodek: https://bit.ly/3aJMIFT


Boštjan Velkavrh acoustic trio:
Igor Bezget- kitara
Živa Horvat- klavir, spremljevalni vokal
Boštjan Velkavrh- vokal

Več novic