CARO EMERALD PRVIČ V SLOVENIJI – Ne zamudite izjemne koncertne poslastice pevke božanskega glasu.

Nizozemska pop in jazz pevka Caro Emerald bo prvič nastopila pred slovensko publiko 23. februarja 2018 v Ljubljani v dvorani Tivoli, v Slovenijo pa prihaja v sklopu turneje “Emerald Island”.

Nežna dama prelepega glasu je v svoji glasbi združila jazz iz plesnih dvoran (ballroom jazz) z nalezljivim mambo ritmom in je z izjemnimi koncertnimi nastopi požela številne izvrstne kritike. Caro Emerald v živo na odru prinaša s seboj poletje, ples in izvrstno razpoloženje obiskovalcem njenih koncertov kjer jim pričara pridih iz najlepšega obdobja Hollywooda.

Producenta Jan van Wieringen in David Schreurs in kanadski avtor Vincentom Degiorgio so leta 2007 slišali njen jazzy vokal in nemudoma so prepoznali njen talent. Dve leti kasneje je bila na debutantskem albumu “Deleted Scenes from the Cutting Room Floor” tudi pesem “Back It Up” katera je pritegnila pozornost širše javnosti ter je na radijskih postajah ter na YouTube-u postala ogromna uspešnica!
Konec leta 2009 je izšel še drugi singl “A Night Like This” kateri je hitro dosegel vrhove lestvic po Evropi, britanski BBC pa je pesem uvrstil na “A” lestvico BBC Radio One.
Še večji uspeh je doživela z drugim studijskim albumom „The Shocking Miss Emerald“, ki je zasedel tudi prvo mesto na britanski lestvici albumov 2013!

Marca 2017 je izdala novo ploščo „Emerald Island“ kjer se nahaja šest pesmi navdahnjenih z glasbenim žanrom imenovan exotic iz 50-ih in 60-ih let prejšnjega stoletja v sveži moderni glasbeni preobleki današnjega časa.
Novih šest pesmi je objavljeno zaradi začetka „Emerald Island Tour“ in ena od postaj na doslej največji turneji Caro Emerald je tudi Ljubljana.

Koncert Caro Emerald 23.februarja v dvorani Tivoli v Ljubljani vas ne bo pustil ravnodušne in ne zamudite prvega koncerta te izjemne pevke v Sloveniji!

Več novic