Carlos Santana – 20. 03. 2020 – Wiener Stadthalle, Dunaj

Ikoni─Źni kitarist praznuje 20. obletnico Supernatural in 50. obletnico Abraxasa

Carlos Santana prejemnik ┼ítevilnih Grammyev in ┼żiva glasbena legenda bo leto┼ínjo pomlad pri─Źel s svetovno turnejo in se ustavil v ┼ítevilnih ve─Źjih evropskih mestih. Na koncertih bodo lahko njegovi obo┼żevalci sli┼íali ┼ítevilne njegove pesmi iz njegove bogate petdesetletne kariere. Turneja bo obele┼żila dva zelo pomembna mejnika v karieri ikoni─Źnega kitarista: 20. obletnico njegovega prelomnega ve─Źkratnega grammyja za album Supernatural in 50. obletnico njegove mojstrovine Abraxas.

Medtem ko bo Santana na svetovni turneji Miraculous 2020 World Tour izpostavil pesmi iz svojih Supernatural in Woodstock ere, bo predstavil tudi to, kar imenuje, “nove himne in pesmi jutri┼ínjega dne. Skupina (v kateri je tudi Santanova ┼żena Cindy Blackman Santana – bobni)┬á bo izvajala tudi energijsko napolnjene pesmi iz Santanovega albuma Africa Speaks iz leta 2019, ki jih je sproduciral hitmaker Maverick Rick Rubin. NPR jo je imenoval za “najbolj┼ío plo┼í─Źo Santane v tem desetletju”, New York Times pa je zapisal, da se “uvr┼í─Źa med najbolj za┼żigalne albume v 50-letni karieri Santane.”

Carlos Santana

Carlos Santana:  ┬╗ Po─Źutim se kot 20-letnik na odru, ki igra s tem bendom, ki v vsako skladbo dajejo veliko energije. Ko bomo stopili na oder, vemo, da se bomo dotaknili va┼íega srca in vas prisilili, da boste plesali, peli, jokali, se smejali in izjemno u┼żivali. Na┼ía vizija-poslanstvo je zasnovano tako, da dvigne, preoblikuje in osve┼żi zavest in vam omogo─Źi, da iz va┼íega srca prite─Źejo ─Źude┼żi in blagoslovi. ┬╗

Zvok Carlosa Santane je napolnjen s strastjo in energijo, ki je enaka legendarnemu zvo─Źnemu naboju njegove kitare. Carlos je na glasbeni sceni ┼że ve─Ź kot pet desetletij kot vizionarska sila glasbene umetnosti, ki presega glasbene zvrsti in generacijske, kulturne in geografske meje.

Prevoz/Vstopnice: http://bit.ly/SantanaBfree

Vstopnice: https://www.wien-ticket.at/de/ticket/68363/santana-2020-wiener-stadthalle-wiener-stadthalle-halle-d-wien

FB dogodek: https://www.facebook.com/events/501171907145154/

You may also like