BUBA CORELLI, JALA BRAT, RASTA & DJANI – 23. februar 2019 ob 22h – Gospodarsko Razstavišče, Ljubljana

Po razprodanem spektaklu, ki sta nam ga v sklopu Balkan Festivala pod organizacijo Tantum Events v Stožicah pričarala Ceca in Aca Lukas, s ponosom najavljamo največjo žurko ob koncu zime z megalomani: Buba Corelli & Jala Brat, Rasta & Djani. Ceca in Aca Lukas sta pri razprodanih Stožicah pričarala nepozabno vzdušje. Edinstveni koncert je pustil pečat na zadovoljnih obiskovalcih, kateri so nas prepričali, da si želijo še več takšnih dogodkov. V zgled temu napovedujemo koncertno bombo kar štirih izvajalcev, ki so že vsak posebej zelo močni, skupaj pa nepremagljivi. Zopet se nam obeta glasbeni spektakel, saj bodo velikani Rasta, Jala Brat, Buba Corelli in Djani, prvič skupaj nastopili na koncertnem odru ljubljanskega Gospodarskega Razstavišča .Koncert bo kot vedno podprt s profesionalno produkcijo, odrsko scenografijo in odličnimi zvočno-vizualnimi efekti, v organizaciji Tantum Events. Obeta se nam nora zabava v fuziji dobrih ritmov in hitrih rim.

Rasta
Stefan »Rasta« Djurić je pravi multitalent, saj se ukvarja z glasbo že od malih nog. Pri šestnajstih je nastopil na največji plesni atrakciji »German Scout«, kasneje pa se je iz tonskega tehnika in voditelja radijske oddaje razvil v priznanega producenta in izvajalca na Balkanskem trgu. S svojim značilnim videzom, dredi, velikimi sončnimi očali ter raperskim stilom velja za nekaj posebnega na glasbeni sceni. V ospredju pa je seveda njegova glasba: Kavali, Kavasaki, Habibi, Mama, Tako dobro, Euforija, Indigo, so vsi hiti s katerimi nas bo popeljal v dober žur.

https://www.facebook.com/RastaOfficial/

Jala Brat
Pri štirinajstih letih se je Jasmin Fazlić, bolje poznan kot Jala Brat, odločil, da se bo ukvarjal z glasbo v domačem studiu in z nekaj poceni opreme. Zanimanje za glasbo je vodilo v formacijo skupine BluntBylon. Leta 2016 je za Evrovizijo napisal skladbo »Ljubav je«, katero je na tekmovanju tudi predstavil. Je soustanovitelj glasbenega studia Red Eye Vision, največ pa je poznan po sodelovanju z Bubo Corellijem, s katerim sta posnela tri albume Sin City, Pakt s Đavolom in Kruna. Z drugim albumom sta dosegla širše občinstvo, pri tretjem pa sta se malo odmaknila od underground scene. Sledila so sodelovanja s pevci kot so Severina, Dado Polumenta, Maya Berović, Milan Stanković, Elena Kitić.

https://www.facebook.com/BluntBylon/

Buba Corelli
Umetniško ime Buba Corelli pripada Amarju Hodžiću, ki je znan po svojem hitrem rapanju. Prve zametke glasbenega ustvarjanja zasledimo, ko je s prijateljem ustanovil skupino Corelli Duo, iz katere prihaja tudi njegovo odrsko ime. Kasneje se je pridružil hip hop skupini G-Recordz, nato pa spoznal Jasmina Fazlića, s katerim sta začela sodelovati l. 2013, leto kasneje sta izdala prvi album. Ostalo je zgodovina. Na koncertu bomo lahko prepevali hite »Ona’e«, »Mafia«, »Opasno«, »Bez tebe«, »Borba«, »Sporije«, »Restart«, »Dokaz«, »Klinka«…

https://www.facebook.com/BubaCorelli.Official/

Djani
Tudi srbski pop-folk pevec, Radiša Trajković, že dolga leta nastopa pod nadimkom Djani. Z nastopi je začel v bivši Jugoslaviji, na repertoarju pa so se znašle skladbe »Bolje mi je«, »Nema me«, »Pevačica«, »Litar na litar«, »Grešna vila«. Slogan No Djani, no party se je pojavil po anketi organizatorjev Exita, kateri so na Facebooku spraševali, koga bi želeli obiskovalci festivala videti v letu 2016. Poleg svetovno znanih imen, kot so Eminem, Metallica, Lana del Rey se je znašel tudi Djani. Organizatorjem rezultati niso bili všeč, zato naj bi anketo umaknili, posledica tega pa je bila, da je slogan zaživel.

https://www.facebook.com/djanimusic/

– – – –

VSTOPNICE : Eventim.si in Petrol
https://www.eventim.si/si/vstopnice/buba-corelli-jala-brat-rasta-djani-ljubljana-gospodarsko-razstavisce-1099095/performance.html

FB Dogodek:
https://www.facebook.com/events/335816653923499/

 

Več novic