Blišč Las Vegasa razsvetlil Dan žena v Šentjerneju

Oto Pestner, Uroš Perić in Omar Naber navdušili z medosebno glasbeno kemijo

Elvis Presley. Frank Sinatra. Ray Charles. Louis Armstrong. Dean Martin… Vse nesmrtne glasbene legende v interpretaciji treh virtuoznih slovenskih glasbenikov in pevcev. Oto Pestner, Uroš Perić in Omar Naber so se sprehodili skozi bogat nabor skladb legendarnih glasbenikov, ki so tekom let obnorele občinstva v ikoničnih igralnicah Las Vegasa. V posebnem glasbenem večeru, so pred polno dvorano zazvenele zimzelene uspešnice tistega obdobja. Za češnjo na torti je občinstvo po poti greha vodila hudomušna in vsestranska Tina Gorenjak. Koncertno popotovanje po bleščečemu Las Vegasu so zaključili s stoječimi ovacijami in grmečim aplavzom.

Na oder so stopili ob nemirnem vrvežu in občinstvu vzeli sapo z ikoničnim singlom Hound dog. Šov je povezovala odlična Tina Gorenjak, ki se je prek preoblek prelevila v fatalno Marilyn Monroe in kraljico noči. Igralka, režiserka, umetnica in stand up komičarka je tako več kot upravičila svoj sloves ene najbolj seksi slovenskih zvezdnic in občinstvo popeljala do solz smeha. Prevzeta množica je svoje slušne čute razvajala z ritmi in prepletajočimi se harmonijami jazza, bluesa, soula, rocka in swinga, v čutni izvedbi treh izvrstnih vokalistov. Zazvenele so najlepše uspešnice zlate dobe mesta igralnic: Always On My Mind, Unchain My Heart, Falling in Love in Hey Jude. Omar Naber pa je oživel večnega Elvisa Presleya s priredbo pesmi Suspicious minds, ki jo je izdal prav na letošnji rojstni dan Kralja rock’n’rolla. Izjemni Uroš Perić je osupnil dvorano z virtuoznostjo na klaviaturah in markantnim glasom, Oto Pestner pa je navduševal s svojo odrsko prezenco in vokalno perfekcijo. Poleg treh dobrih vokalov je obiskovalce čakalo tudi veliko smeha, saj so jih nasmejali s šalami in medsebojnim prijateljskim draženjem, med njimi pa je vladala prava glasbena kemija. Manjkalo ni niti največjih uspešnic Ota in Omarja, saj sta na odru zazveneli tudi Krasen dan in 30 let, Tina Gorenjak pa je s hudomušnim nastopom na noge spravila celotno dvorano ob izvedbi ikonične Viva Las Vegas. Trije virtuozi so koncertno potovanje popeljali h koncu z energično Hit the road jack, pričakale pa so jih stoječe ovacije in topotanje nog, ki so pretresali celotno dvorano. Oto Pestner, Uroš Perić, Omar Naber in Tina Gorenjak bodo ponovno pričarali pravo Vegas izkušnjo na koncertih po Sloveniji!

V mestu greha boste vedno želeli še, spomladi 2019 pa lahko pričakujete še veliko glasbenih popotovanj v bleščeči Las Vegas – Trip to Las Vegas Show že prihaja v:

• 6.4. – Krško, Kulturni dom

• 12.4. – Maribor, Dvorana Tabor

• 16.4. – Murska Sobota, Gledališče Park

• 26.4. – Rogaška Slatina, Kulturni center

Vstopnice ŽE NA VOLJO na vseh prodajnih mestih Eventim:
https://www.eventim.si/si/izvajalec/trip-to-las-vegas-show-1946/profile.html

Več novic