Beauty Weekend za Miss Earth Slovenije 2019

Beauty Weekend je osrednji dogodek lepotnega izbora za Miss Earth Slovenije 2019. Finalistke letošnjega izbora so pretekli vikend preživele v čudoviti Kranjski Gori, kjer so se predstavile in se pomerile v svojih talentih po vzoru resničnostnega show-a Slovenija ima talent. V sobotnem večeru, ki je potekal v klubu hotela Kompas so predstavnice predstavile z različnim svojim show programom, ki je vseboval plesne, pevske, stand-up komedije in mažuretno  gimnastične vložke. Na dobro obiskanem večeru je s svojo vrhunsko izpeljano plesno točko zmagala Kristina Zvonar iz Šmarij pri Jelšah in si prislužila največ točk in  naziv Miss Talent za Miss Earth Slovenije 2019.

Točke iz tega večera se seštevajo do finalnega večera, ki bo septembra meseca v Festivalni dvorani v Ljubljani, kjer bo Danijela Burjan, aktualna Miss Earth Slovenije 2018, dobila svojo naslednico. V nedeljskem popoldnevu so se finalistke sprehodile po rdeči preprogi ovalne dvorane hotela Ramada Resort v Kranjski Gori in predstavile lastne kreacije EKO oblek. Zanimiva modna revija in predstavitev lastnih kreacij EKO oblek, ki so jih ustvarile iz reciklažnih in ekoloških materialov.

Na dobro obiskani modni reviji s katero so poleg  ekskluzivnih kreacij oblek, predstavnice prikazale tudi svoj občutek za ohranjanje narave in poznavanja naravnih ekoloških materialov je največ točk in s tem tudi zmago dosegla Charnée Bijön Bonno iz Velenja. Zmagovalki ocenjevalnih srečanj sta si poleg točk za končni naziv Miss Earth Slovenije 2019 prislužili tudi vikend paket, ki jim ga je na svečani podelitvi podelil g. Fedja Pobegajlo, vodja trženja družbe HIT Alpinea, ki je eden pomembnejših poslovni partnerjev projekta Miss Earth Slovenije že tretje leto zapored.

Ob tej priložnosti je direktor družbe HIT Alpinea Milan Sajovic ob obeh prireditvah dejal: “V Hit Alpinei se zavedamo odgovornosti do okolja, zato se aktivno vključujemo v aktivnosti, ki promovirajo trajnostno ravnanje na vseh nivojih. Zaradi tega že več let sodelujemo z lepotnim izborom Miss Earth Slovenije, saj gre poleg za lepotno tekmovanje tudi za zavzemanje za okolju prijazno delovanje vseh”.

Več novic