BEATLEMANIJA PRIHAJA V LJUBLJANO!

Beatlemanija prihaja v Ljubljano!
Early bird vstopnice so razgrabili že v prvem dnevu!

Spektakularni koncert HELP! A Beatles Tribute z gosti: Oto Pestner, Neisha, Matevž Šalehar – Hamo, Tanja Ribič

V četrtek 21. aprila HELP! A Beatles Tribute pripravljamo spektakularni koncert v ljubljanski Cvetličarni z uglednimi glasbenimi gosti: Oto Pestner, Neisha, Matevž Šalehar – Hamo in Tanja Ribič. Prve early bird vstopnice so v prvem dnevu beatlemanije že pošle! Do 15. marca bodo vstopnice še na voljo po ceni 14,90 EUR, na dan koncerta pa bo cena višja.

Zagotovite si vstopnico tudi vi! Klik na povezavo EVENTIM: http://goo.gl/Xhz08Q

Unikatna tribute skupina HELP! A Beatles Tribute z avtentično kostumografijo, instrumenti, pozornostjo na detajle in energičnim nastopom vedno znova pričara avtentično vzdušje zlatih časov legendarnih Beatlov.

Help-A-Beatles-Tribute-z-gosti-21-april-cvetlicarna

The Beatles so bili skupina, ki je vsekakor najbolj glasbeno in kulturno zaznamovala 60. leta prejšnjega stoletja in veljajo za najpomembejšo, najvplivnejšo in najuspešnejšo glasbeno skupino vseh časov. Beatlemanija, ki jo je skupina sprožila v šestdesetih traja še vse do danes. Skupina HELP! A Beatles Tribute je do zadnje podrobnosti dovršena rekonstrukcija The Beatles, saj posebno pozornost namenijo kostumom, stilu, frizuram, instrumentom, vokalni interpretaciji in izvedbi, ki pred očmi občinstva ponovno oživi legendarno britansko skupino. Na veličastnem koncertu boste lahko slišali vse največje uspešnice zlatih časov Beatlov od njihovih zgodnjih klasik pa do pesmi iz kasnejše ustvarjalne dobe, kot so: I want to hold your hand, She loves you, Yesterday, Can’t buy me love, Here comes the sun, Hey Jude in še mnoge druge. Na koncertu bodo nastopili tudi uveljavljeni glasbeni gostje: Oto Pestner, Neisha, Matevž Šalehar – Hamo in Tanja Ribič.
Spektakla z največjimi uspešnicami The Beatles in priznanimi glasbenimi gosti 21. aprila res ne smete zamuditi!

Vstopnice so že na voljo!
Spletna prodaja EVENTIM: http://goo.gl/Xhz08Q
Predprodajna mesta: Eventim, splet, Petrol,…

Več novic