Balkanski ritmi legendarne Lepe Brene

Za nami je tretji koncertni dogodek na novem koncertnem prizoriscu Music Park v Dekanih. Če so publiko na prejsnjem dogodku greli Siddharta, Joker out in Imset, so tokrat prevladovali balkanski ritmi legendarne Lepe Brene in Milice Todorovic. Več tisoč glavo množico je najprej pozdravila in odpeljala v svoj glasbeni stampedo, vedno živahna Lepa Brena, ki so jo se pred njenim nastopom v popoldanskih urah v Stari Gostilni v Piranu, nenapovedano obkrožili njeni fani iz sosednjih držav.

Pevka, ki ze vec desetletji razveseljuje svoje oboževalce tako s koncerti kot tudi z glasbo je najprej prejela šopek rož od svojih najmlajših poslušalcev, ter nato začela s svojim 2 urnim koncertnim repertoarjem. Odpela je Jugoslovanko, Luda za tobom, Uđi slobodno…itd…ter pripravil odličen teren za popularno Milico Todorović, ki je do zgodnjih jutranjih ur pela in kreirala pozitivne plesne korake številčni razigrani publiki. Izvajalci iz dosednjih balkanskih držav sicer v Sloveniji niso redkost, tokrat pa sta dogodek v Music Parku zaznamovali obe temperamentni izvajalki, saj sta prvic nastopili skupaj na velikem odru v Sloveniji.

Odlična organizacija in koncertna zabava do jutranjih ur pa sta zopet potrdili, da se bo na obali v Music Parku iskrilo se nekajkrat v tem poletju v režiji Luke Basija, Ivane Kovac, Big foot mame, Dan D….

Več novic