BALKAN FESTIVAL – CECA, ACA LUKAS, DARKO LAZIĆ – 07. 12. 2019 – Gospodarsko Razstavišče

BALKAN FESTIVAL se vrača na velika vrata Gospodarskega razstavišča! Po megalomanskem februarskem koncertu, kjer so nastopili Rasta, Jala Brat, Buba Corelli in Djani letos pričakujemo smetano srbske estrade: na odru nas bodo v čarobni december popeljali Ceca, Aca Lukas in Darko Lazić.

Februarja so na Balkan Festivalu prvič skupaj nastopili velikani Rasta, Jala Brat, Buba Corelli in Djani ter nas popeljali v vode folka, R&B-ja, hip hopa in rapa. Ker je bil koncert odlično obiskan, je ponovno čas za Balkan Festival, tudi tokrat v organizaciji Tantum Events. Obeta se nam balkan koncert letošnjega leta!

Ceca

Svetlana Ražnatović, mnogim bolje poznana kot Ceca, je s pevsko kariero začela že s petnajstimi leti, ko je nastopala po celi tedanji Jugoslaviji. S hiti »Kukavica«, »Fatalna ljubav« in »Ja još spavam u tvojoj majici« si je pridobila naklonjenost publike. V njeni karieri je bilo veliko vzponov, albumi Maskarada, Decenija, Gore od ljubavi so eni od najbolj razpoznavnih. Med enega najbolj odmevnejših koncertov v Srbiji spada koncert na Marakani, kamor jo je prišlo poslušat 70.000 ljudi.

Aca Lukas

Tudi Aleksandar Vuksanović aka Aca Lukas se je z glasbo začel ukvarjati zgodaj. Pravijo mu neokronani kralj splavov; v 90-ih letih je nastopal na splavu Lukas, po katerem je dobil tudi nadimek. V začetku kariere je izdal dva uspešna albuma Pesme od bola in Lična karta, ki sta mu zagotovila preboj na sceno, četrti album Nešto protiv bolova pa je potrdil njegov uspeh. Rad sodeluje v duetih z drugimi pevci. Tudi s Ceco je posnel pesem »Ne zanosim se ja«, ki jo bomo nedvomno slišali na največjem balkan koncertu na Gospodarskem Razstavišču.

Darko Lazić

Darko Lazić je smisel za glasbo podedoval po svojemu očetu Milanu. Kljub temu, da je zaključil frizersko šolo, se je prijavil na četrto sezono popularne srbske oddaje Zvezde Granda, kjer je tudi zmagal. Z zmago in pesmiijo Korak do sna so se mu odprla vrata do slave in drugih glasbenih projektov, na katerih se sodeloval z znanimi glasbniki kot sta MC Yankoo in Tanja Savić.

Ceca in Aca Lukas polnita odre povsod, kjer se pojavita. Legendarni srbski zvezdi vedno upravičita svoj status in priredita žur do jutra, z njima pa pojejo množice – od počasnih balad do poskočnih ritmov. Tokrat se jima bo pridružil tudi Darko Lazić in s skupnim stasom in glasom nam bodo odprli sezono decembrskih praznovanj.

FB Dogodek: https://www.facebook.com/events/493360521435760/

Vstopnice:https://www.eventim.si/si/vstopnice/ceca-aca-lukas-darko-lazic-ljubljana-gospodarsko-razstavisce-1136720/performance.html

Več novic