BALKAN FESTIVAL 2021- Ljubljana, 4. December 2021, Gospodarsko Razstavišče

Regionalni glasbeni spektakel leta Balkan Festival 2021

Tradicionalni Balkan Festival se vrača na ljubljansko Gospodarsko razstavišče z zvenečimi imeni srbske glasbene scene. Tantum Events v začetku zadnjega meseca letošnjega s ponosom predstavlja največji žur v mestu: Balkan Festival 2021, na katerem se bodo srečali velikani Voyage, Nucci, Elma Sinanović, Mile Kitić in Darko Lazić. Dogodek, ki obljublja, da bo konec leta barvit, nasmejan in žurerski. Vsi zabave in glasbe lačni – sobota, 04. december 2021, je dan za glasbeni spektakel leta.

Voyage – Vojaž, srbski treper, sliši tudi na ime Mihajlo Veruović. Že zelo  zgodaj se je začel zanimati za glasbo, tako je v srednji šoli ustanovil skupino Company. Od objave prve pesmi leta 2015 je preteklo šest let, v tem času pa so se rodila zanimiva glasbena sodelovanja, ki so spremljala izdaje albumov avtorskih pesmi. Uspešnica “Budi tu” ga je predstavila širši publiki, pred mesecem dni pa je objavil hit “Balkan” skupaj z glasbenim kolegom Nucci-jem.

Nucci – Nući, treper, reper in video producent je svojo prvo pesem objavil leta 2011. Poleg pisanja pesmi se je ukvarjal tudi z video produkcijo, zato je bila glasba včasih na stranskem tiru. Po letu 2019 se je popolnoma posvetil glasbi v sodelovanju z mnogimi priznanimi glasbeniki. Njegovi videospoti dosegajo več milijonov ogledov, skladba “Uđi na WA” ima čez dvajset tisoč ogledov.

Elma Sinanović se je leta 1993 udeležila amaterskega pevskega tekmovanja, kjer je zasedla prvo mesto – leto kasneje je začela s profesionalno pevsko kariero in že s prvim albumom vzbudila pozornost publike. Skozi leta je posnela osem plošč, gostovala na različnih kompilacijskih albumih in izdala single kot so “Gradske priče”, “Ah, tugo, tugo”, “Treba mi”, “Story” in zadnja “Volim te”.

Mile Kitić je izvajalec katerega ni potrebno prav posebej predstavljati, saj je z leti pevske kariere zgradil imidž osvajalca ženskih src in pevca večnih uspešnic. Od rosnih začetkov, ko je kot otrok igral in pel med vožnjo na traktorju, do razprodanih koncertov je minilo skoraj sedemdeset let. Kljub letnici še vedno navdušuje staro in mlado, ki poje z njim vse hite: “Kraljica trotoara”, “Zlato, srebro, dukati”, “Čaša ljubavi”, “Plava ciganko”, “Šampanjac”, “Nema više cile-mile”…

Darko Lazić je edini od nastopajočih, ki je svojo kariero pričel v oddaji Zvezde Granda – kot zmagovalec leta 2008. Šolal se je v Holandiji za frizerja, danes pa je eden izmed najbolj popularnih zmagovalcev omenjene oddaje kot tudi izvajalcev v Srbiji. Kljub temu, da ima za sabo ‘le’ dva albuma so njegovi singli dosegli množično prepoznavnost. Sodeloval je s Tanjo Savić, MC Yankom, MC Stojanomn ter drugimi.

Supported by: Dj Sven (EnPub)

Regionalni glasbeni spektakel leta, Balkan Festival 2021, vabi na Gospodarsko razstavišče v Ljubljani, v soboto, 04. decembra 2021, z začetkom ob 22. uri. Nastopajoči, Voyage, Nucci, Elma Sinanović, Mile Kitić in Darko Laić, bodo s svojimi uspešnicami greli občinstvo dolgo v noč.

Prve, najcenejše vstopnice so že v predprodaji po izjemni ceni 23,50€, zato priporočamo čimprejšnji nakup na prodajnih mestih: Eventim, Petrol in Pošta Slovenije. Število vstopnic je omejeno.

Vstopnice: www.eventim.si/si/vstopnice/balkan-festival-2021-ljubljana-gospodarsko-razstavisce-1249308/performance.html

Rezervacije VIP miz: vip@tantum.si

Več novic