Avtomobili – Novi album “Dale─Ź” v Kinu ┼ái┼íka!

Legendarni Avtomobili bodo v ─Źetrtek, 13. oktobra 2016 na velikem koncertu v Kinu ┼ái┼íka predstavili svoj novi, dolgo pri─Źakovani album z naslovom Dale─Ź. Ustvarjalni navdih, ki skupino vodi ┼że ve─Ź kot 30 let, ┼íe vedno spremlja tudi njihove najnovej┼íe skladbe. Na odru Kina ┼ái┼íka bodo fantje ponovno ustvarili magi─Źni preplet edinstvene rock glasbe in besedil, ki vedno dajo misliti. Veliki koncert z brez─Źasno glasbo Avtomobilov ob vrhunski glasbeni izvedbi bo prav gotovo izjemen za─Źetek jesenske koncertne sezone, ki ga ne gre zamuditi!

Vstopnice Eventim: http://goo.gl/975W3S

Avtomobili-foto-Ales_Podbreznik-2

Skozi leta so Avtomobili vsekakor obdr┼żali svoj edinstveni melanholi─Źni zvok in ogromni glasbeni potencial. Novogori┼íka skupina aktivno deluje ┼że ve─Ź kot 30 let in velja za eno od najbolj kultnih glasbenih skupin v Sloveniji. Vso ustvarjalno energijo so v zadnjih letih usmerili v nastajanje nove plo┼í─Źe, ki je prav gotovo nekaj posebnega. Izid je bil predviden ┼że to pomlad, a je bil prestavljen na zgodnjo jesen, da bo ┼íe bolj┼ía in ┼íe bolj nestrpno pri─Źakovana.

Zadnji album Pozna pomlad je iz┼íel leta 2012, zato fantje ┼że nestrpno in navdu┼íeno ─Źakajo, da bodo obo┼żevalcem na koncertu lahko odigrali nove skladbe z albuma Dale─Ź. Z nove plo┼í─Źe so doslej predstavili ┼że 2 sve┼ża singla. Zimsko obarvani Stopinje v snegu o ┼żelji, da se na┼ía dejanja in ┼żivljenja ne bi stopila kot stopinje v snegu in da bi za sabo pu┼í─Źali pozitivne sledi, je iz┼íel ┼że v za─Źetku leta. Lahkotnej┼íi Reka pa je po radijskih lestvicah plezal v zgodnjem poletju. Skladba nam sporo─Źa, da za vse sladkosti, ─Źude┼że in veselja, ki nam jih ┼żivljenje ponuja, ne potrebujemo velikih in globokih resnic. Dovolj je, da odpremo o─Źi, globoko vdihnemo in vso ─Źarobnost sveta bomo prepoznali tudi v hrupu na avtobusni postaji. Oba singla nedvomno dokazujeta, da od Avtomobilov vedno lahko pri─Źakujemo za njih zna─Źilna, prijetna in obenem melanholi─Źna besedila, ki vedno vsebujejo tudi globji pomen.

Lepo vabljeni na magi─Źni ve─Źer brez─Źasne rock glasbe z Avtomobili v ─Źetrtek, 13. oktobra v Kinu ┼ái┼íka!

You may also like