Avtomobili – Novi album “Daleč” v Kinu Šiška!

Legendarni Avtomobili bodo v četrtek, 13. oktobra 2016 na velikem koncertu v Kinu Šiška predstavili svoj novi, dolgo pričakovani album z naslovom Daleč. Ustvarjalni navdih, ki skupino vodi že več kot 30 let, še vedno spremlja tudi njihove najnovejše skladbe. Na odru Kina Šiška bodo fantje ponovno ustvarili magični preplet edinstvene rock glasbe in besedil, ki vedno dajo misliti. Veliki koncert z brezčasno glasbo Avtomobilov ob vrhunski glasbeni izvedbi bo prav gotovo izjemen začetek jesenske koncertne sezone, ki ga ne gre zamuditi!

Vstopnice Eventim: http://goo.gl/975W3S

Avtomobili-foto-Ales_Podbreznik-2

Skozi leta so Avtomobili vsekakor obdržali svoj edinstveni melanholični zvok in ogromni glasbeni potencial. Novogoriška skupina aktivno deluje že več kot 30 let in velja za eno od najbolj kultnih glasbenih skupin v Sloveniji. Vso ustvarjalno energijo so v zadnjih letih usmerili v nastajanje nove plošče, ki je prav gotovo nekaj posebnega. Izid je bil predviden že to pomlad, a je bil prestavljen na zgodnjo jesen, da bo še boljša in še bolj nestrpno pričakovana.

Zadnji album Pozna pomlad je izšel leta 2012, zato fantje že nestrpno in navdušeno čakajo, da bodo oboževalcem na koncertu lahko odigrali nove skladbe z albuma Daleč. Z nove plošče so doslej predstavili že 2 sveža singla. Zimsko obarvani Stopinje v snegu o želji, da se naša dejanja in življenja ne bi stopila kot stopinje v snegu in da bi za sabo puščali pozitivne sledi, je izšel že v začetku leta. Lahkotnejši Reka pa je po radijskih lestvicah plezal v zgodnjem poletju. Skladba nam sporoča, da za vse sladkosti, čudeže in veselja, ki nam jih življenje ponuja, ne potrebujemo velikih in globokih resnic. Dovolj je, da odpremo oči, globoko vdihnemo in vso čarobnost sveta bomo prepoznali tudi v hrupu na avtobusni postaji. Oba singla nedvomno dokazujeta, da od Avtomobilov vedno lahko pričakujemo za njih značilna, prijetna in obenem melanholična besedila, ki vedno vsebujejo tudi globji pomen.

Lepo vabljeni na magični večer brezčasne rock glasbe z Avtomobili v četrtek, 13. oktobra v Kinu Šiška!

Več novic