ATOMIK HARMONIK s poletno skladbo in spotom: Mornarić

Skupina Atomik Harmonik se je na povabilo organizatorjev, hrvaškega festivala MIK (Melodije Istre i Kvarnera), kot edina tuja skupina udeležila festivala, kjer je s skladbo Mornarić, požela veliko navdušenja in zanimanja.

Festival Melodije Istre i Kvarnera, poteka kar teden dni in se vsak večer seli po hrvaški Istri in Kvarneru. Avtor skladbe Mornarić je Robert Pilepić, ki je napisal mnogo uspešnic za glasbenike kot so Tony Cetinski, Jole, Oliver Dragojević, Lidija Bačić, Jelena Rozga,… pod aranžma skladbe pa se je podpisal Zvone Tomac (Kingston).

Atomiki so seveda poskrbeli tudi za odličen video izdelek, pod katerega se je ponovno podpisal vodja zasedbe Jani Pavec. Hudomušna pesem in videospot prikazujeta mornarja, ki se hvali pred mladima dekletoma, kako je on velik mornar in plove po širnih morjih. Zaplet nastane, ko dekleti (pevki skupine Atomik Harmonik Mateja in Maja) spoznata, da mornar Jani plove s svojim trejektom le na relaciji s celine na otok Cres (od Porozine do Brestove). Punci ga vseeno vzljubita, saj ju očara s svojo preprosto energičnostjo.

Skupina Atomik Harmonik, s pesmijo Mornarić, obeležuje 12- letnico obstoja. V skupini pa poleg frontmana Janija Pavca, nastopajo še Miha Ojsteršek (harmonika), Mateja Poročnik (vokal), Maja Ramšak (vokal) in Anže Turk (bobni).

atomik-harmonik

***
Avtor besedila: Robert Pilepić
Avtor glasbe: Robert Pilepić
Aranžma: Zvone Tomac

Več novic