ANTIVALENTINOVO #2 CVETLI─îARNA, LJUBLJANA 12. in 13. februar 2020

AntiValentinovo #2 – Dvodnevni koncertni dogodek, dru┼żenje za urbano napredno mladino in vse odbite rokerje, pankerje, nostalgike – se vra─Źa v Ljubljano februarja 2020.  

Prva verzija AntiValentinovega koncerta je nastala v Zagrebu na pobudo Let 3, ko so leta 2016 najavili veliki koncert v Domu Sportova. Dogodek, ki slavi ljubezen v vseh oblikah, skozi celo leto do danes na Hrva┼íkem po┼żel velik uspeh, saj se kljub hiperkomercializaciji zaljubljenosti in prazniku ljubezni nepocukrani alternativci v tistem tednu osladne romantike, niso znali obna┼íat sr─Źkom in kupidu primerno. Naslednje leto je bil koncert podnaslovljen ‘Karentinovo’ s sloganom ÔÇťNi┼íta ljubav, samo karanjeÔÇŁ, s katerim so zabavno stran dogodka humorno podkrepili. Slogan dogodka iz leta v leto dopolnjujejo in Antivalentinovo v Zagrebu je odtlej postalo osrednja zabava v februarju za vse druga─Źe misle─Źe. Na koncertih AntiValentinovo so do zdaj ┼że nastopili: Psihomodo Pop, Vojko V, Edo Maajka, Elemental, TBF, Zabranjeno Pu┼íenje, Bad Copy, Rambo Amadeus, Demolition Group in drugi.

V letu 2019 smo AntiValentinovo prvi─Ź speljali v Ljubljani, s koncerti Let 3, TBF in Vojko V prvi dan in z nastopi Elemental, Eda Maajke in Klemna Klemna drugi dan.

Na AntiValentinovo #2 vas prvi dan, 12.2.2020 pri─Źakujejo nepogre┼íljivi┬áLET 3,┬ábrez katerih Antivalentinovo #2 ne obstaja in slovenske legende jazz funky rocka┬áELEVATORS!┬á┬áDrugi dan AntiValentinovega ┼żura, 13.2.2020 bo namenjen punk zvoku. Ve─Źer vam bodo popestrili kultni re┼íki pankerji┬áPARAF┬áin slovenski hard-core pankerji┬áNIET, s katerimi bo AntiValentinovo popolno. Seveda pa ta ─Źetverec ni vse, kar vam pripravljamo in obljubimo, da kmalu razkrijemo ┼íe ve─Ź izvajalcev.

You may also like