ANTIVALENTINOVO #2 CVETLIČARNA, LJUBLJANA 12. in 13. februar 2020

AntiValentinovo #2 – Dvodnevni koncertni dogodek, druženje za urbano napredno mladino in vse odbite rokerje, pankerje, nostalgike – se vrača v Ljubljano februarja 2020.  

Prva verzija AntiValentinovega koncerta je nastala v Zagrebu na pobudo Let 3, ko so leta 2016 najavili veliki koncert v Domu Sportova. Dogodek, ki slavi ljubezen v vseh oblikah, skozi celo leto do danes na Hrvaškem požel velik uspeh, saj se kljub hiperkomercializaciji zaljubljenosti in prazniku ljubezni nepocukrani alternativci v tistem tednu osladne romantike, niso znali obnašat srčkom in kupidu primerno. Naslednje leto je bil koncert podnaslovljen ‘Karentinovo’ s sloganom “Ništa ljubav, samo karanje”, s katerim so zabavno stran dogodka humorno podkrepili. Slogan dogodka iz leta v leto dopolnjujejo in Antivalentinovo v Zagrebu je odtlej postalo osrednja zabava v februarju za vse drugače misleče. Na koncertih AntiValentinovo so do zdaj že nastopili: Psihomodo Pop, Vojko V, Edo Maajka, Elemental, TBF, Zabranjeno Pušenje, Bad Copy, Rambo Amadeus, Demolition Group in drugi.

V letu 2019 smo AntiValentinovo prvič speljali v Ljubljani, s koncerti Let 3, TBF in Vojko V prvi dan in z nastopi Elemental, Eda Maajke in Klemna Klemna drugi dan.

Na AntiValentinovo #2 vas prvi dan, 12.2.2020 pričakujejo nepogrešljivi LET 3, brez katerih Antivalentinovo #2 ne obstaja in slovenske legende jazz funky rocka ELEVATORS!  Drugi dan AntiValentinovega žura, 13.2.2020 bo namenjen punk zvoku. Večer vam bodo popestrili kultni reški pankerji PARAF in slovenski hard-core pankerji NIET, s katerimi bo AntiValentinovo popolno. Seveda pa ta četverec ni vse, kar vam pripravljamo in obljubimo, da kmalu razkrijemo še več izvajalcev.

Več novic