ANAY: novi single ČE ISTO MISLIVA…

Anay_foto Ziga LovsinPotem ko je konec preteklega leta mlada pevka Anay predstavila prvi spot in single Nj zvrti se ti, tokrat na poslušanje pošilja energično skladbo ‘Če isto misliva…’. 23-letna Gorenjka pravi, da je skladbo začutila že ob prvem poslušanju demo posnetka, še posebej na kožo pa ji je pisano besedilo, ki je mladostno, razigrano in razkriva prav njeno željo po adrenalinu, iskreni ljubezni, plesu do jutra v dobri družbi.

Za zvočno podobo novega singla je poskrbel Tine Janžek (I.C.E.), besedilo pa je prispevala Erika Mager.

Anay se sicer z glasbo ukvarja od svojega 15. leta, ko se je najprej preizkušala na ‘Open Mike’ večerih in se izpoponjevala v petju pri različnih učiteljih. Zdaj pa je končno prišel čas za samostojno glasbeno pot. Prvi single Nj zvrti se ti je na kanalu Youtube kot videospot v kratkem času dosegel preko 28.000 ogledov, kar je za začetnico na glasbeni sceni zagotovo lepa napoved.

Anay se glasbeno izpopolnuje pri učiteljici petja Nataši Nahtigal, sicer pa v prostem času rada počne vse tisto, kar počnejo mladi – od raznih športnih aktivnosti do zabave. Pravkar se je vrnila s popotovanja po Tajski, kjer si je, tako pravi, napolnila baterije in uživala v soncu, morju ter spoznavala tajsko kulinariko. ‘Ob vrnitvi domov z veseljem predstavljam svoj drugi single Če isto misliva. V letošnjem letu bom z ekipo pripravila še nekaj glasbenega materiala, odrsko kilometrino pa nabirala z raznimi nastopi, in veselim se obojega! Poleg odra mi je namreč tudi studijsko delo zelo všeč in vedno se naučim kaj novega.’

INFO ANAY
Med najstniškimi leti je bila Anay aktivna športnica in se je ukvarjala s kolesarjenjem, tekom, hojo v hribe, plavanjem in kick-boksom. Leta 2005 je bila Naj smrklja. ‘Mislim, da je ravno moje petje pripomoglo k temu, da sem takrat zmagala, saj sem na vprašanje, kaj od glasbe poslušam, vse kar zapela.’ To pa še ni vse. Anay malo za šalo malo zares tudi jodla in beat boxa! Končala je srednjo ekonomsko šolo, sicer pa je novopečena študentka na NTF – modno oblikovanje.

Več novic