Alya in njeni nenavadni koncerti

Alya je znana tudi po tem, da na nenavadnih lokacijah prireja energične koncerte. Pred leti je pevka z Massimom Savičem uprizorila nepozaben nastop na potniškem letalu, na 4000 metrih višine, pela je že v skrivnosti Križevniški cerkvi v Ljubljani, letošnje poletje pa si bo zagotovo zapomnila, saj je na prizorišče koncerta ‘priletela’ z namenskim dvigalom.

Energična pevka je na prizorišče koncerta ‘priletela’ z dvigalom.

Koncert se je zgodil na strehi znane avtohiše v Ljubljani, organiziral ga je Radio 2 za povabljene poslušalce. Vsi prisotni so v spektakularnem koncertu izjemno uživali, dobro glasbo je še dodatno podžgala dobro poznana Alyina pozitivna energija, vladalo pa je fantastično vzdušje.


Pred kratkim je Savinjčanka v njeni najljubši  Savinjski dolini odigrala še en nepozaben koncert. Na fontani piva, v Žalcu, je za domačine in obiskovalce priredila pravo slovo poletju. Alya je sicer ponosna ambasadorka fontane piva. Pravi, da je nastop v rodni dolini vedno posebna čast, vse je bilo odlično, le  ‘fontano bi morala večkrat obiskati.’

Priljubljena pevka je to poletje spet preživela na relaciji Dalmacija – Mozirje, v Slovenijo je v vmesnem času hodila na nastope.


Alya nam je priznala, da se je v tem nenavadnem poletju tudi končno dobro odpočila in v studiu zdaj že pridno pripravlja nov material. Še več: letos se bo tudi udeležila enega najbolj pomembnih glasbenih festivalov na Hrvaškem, podrobnosti pa naj zaenkrat ostanejo skrivnost.

Več novic