Aktualov 16. Rojstni Dan

01. 12. 2023Dvorana STOŽICE

ČAS JE ZA VELIKO PRAZNOVANJE: AKTUALOV 16. ROJSTNI DAN

Prvi december bo letos še bolj poseben, saj se v dvorano Stožice vrača legendarno praznovanje – Aktualov 16. rojstni dan, ki bo s številnimi glasbenimi gosti in presenečenji poskrbel za uverturo v decembrsko dogajanje, ki jo bo težko preseči. Zato si zapišite datum: petek, 1. december 2023, in se pripravite na zabavo leta.

Prodanih že več kot 80 odstotkov vstopnic

V največjo dvorano v Sloveniji se ponovno vrača glasbeno-scenski spektakel za največjo Aktualovo družino najboljših poslušalcev. Ekipa je za praznovanje 16. rojstnega dne skrbno izbrala letošnje izvajalce, s katerimi bodo aktualovci ter njihovi zvesti gledalci in poslušalci lahko praznovali že to zavidljivo številko. Naloga je vsako leto težja, a jim tudi s pomočjo predlogov svojih podpornikov vedno znova uspe pripraviti program, ki se vtisne v spomin. Tudi letošnji nabor tako slovenskih kot hrvaških glasbenih legend bo poskrbel za odličen prvi decembrski dan in zabavo, ki si jo Aktual zasluži.

Na največjem odru bodo skupaj z Aktualom praznovali

Vrhunski hrvaški pevec, ki ga slovensko občinstvo naravnost obobžuje, bo s svojimi največjimi hiti, kot so Ako se dušo moramo rastati, Nitko nema dva života, Vladarica in drugimi, poskrbel, da bo Aktualov koncert tisti, o katerem se bo še dolgo govorilo. Na oder seveda prihaja legendarni Dražen Zečić, ki se vedno znova z veseljem vrača v Slovenijo. Tik pred enoletnim koncertnim premorom bo na oder Stožic stopil tudi en in edini Jan Plestenjak, ki se nastopa veseli. »Zelo se veselim in vesel sem bil vašega povabila, ker imam rad vaš radio. Hkrati je to tradicija, že 16., šestnajst let in Stožice so super. Vem, da bo to mega žur in se lahko samo veselim.«

Manjkala ne bo niti ena izmed vodilnih pevk slovenske zabavne glasbe Tanja Žagar. Ta je na slovenski glasbeni prostor vstopila že z legendarno najstniško skupino Foxy Teens, je svojo glasbeno pot nadaljevala tudi samostojno in dosegla zavidljiv uspeh. Njeni koncerti polnijo kulturne domove in športne dvorane po vsej Sloveniji. Svojega nastopa se veseli tudi Goran Karan, ki pravi, da se ljudje ob njegovem petju in igranju na kitaro zaljubljajo. Se bo kdo zaljubil tudi v Stožicah? »Velika čast mi je, da sem z Aktualom tak prijatelj,« pa je ob novici, da bo nastopil na Aktualovem rojstnem dnevu povedal Davor Borno. »Spoštovani, pridite 1. decembra v Stožice v Ljubljani, saj se bo zgodilo nekaj, zaradi česar boste padli na svoj najlepši de telesa,« pa so besede, s katerimi vabi na koncert.  Za klapsko piko na i pa bo tokrat poskrbela Klapa Kampanel, ki bo na odu zagotovo zapela tudi svoje hite, kot so Niko se ne smije kao ti, Aj ća, volin te. Ne budi me mati in druge. Aktual pa ob tem obljublja, da obiskovalce tudi letos čakajo številna glasbena in druga presenečenja.

ŠTEVILO VSTOPNIC JE OMEJENO!

Na voljo so tako še zadnje vstopnice za prihajajoči Aktualov koncert. Zato pohitite z nakupom in si zagotovite svoje mesto na največjem praznovanju letošnjega leta.

FB dogodek: https://www.facebook.com/events/1043033990474961

Vstopnice: Bencinski servisi Petrol, Petrol Ticket ( https://shorturl.at/uIRST )

in Eventim ( https://shorturl.at/jCERS ).

Več novic