Aktualov 11. rojstni dan – 7. december 2018 – Arena Sto┼żice

Ena izmed najbolj poslu┼íanih radijskih postaj pri nas ÔÇô radio Aktual, bo decembra praznovala 11. obletnico svojega obstoja in uspe┼ínega ustvarjanja. Ob tej prilo┼żnosti prireja velik glasbeni spektakel, ki se bo odvil 7. decembra, v najve─Źji slovenski dvorani ÔÇô Areni Sto┼żice, v kateri bodo nastopila zvene─Źa imena slovenske in hrva┼íke glasbe in skupaj z obiskovalci poskrbela za odmevno rojstnodnevno zabavo.

Dogodek, ki so ga na radiu Aktual skupaj z obiskovalci pri─Źakovali prakti─Źno celo leto, bo v ljubljanski dvorani Sto┼żice, ponovno zdru┼żil mlado in staro. Obiskovalci bodo Aktualov 11. rojstni dan praznovali s skupino Kingston, brez katere ne mine prakti─Źno nobena zabava, odli─Źno Klapo Ri┼ípet, ki bo pri─Źarala poletno vzdu┼íje, enim izmed najbolj popularnih glasbenikov v na┼íi regiji ÔÇô ┼Żeljkom Bebkom, Nino Badri─ç, ki bo poskrbela za ─Źustven spektakel in edinstveno zvezdo Jugoslavije – Nedo Ukraden.
Kot velja ┼że tradicionalno, bodo obiskovalce poleg na┼ítetih glasbenikov, na Aktualovem 11. rojstnem dnevu, pri─Źakali tudi skriti gostje presene─Źenja, ki pravzaprav postajajo ┼że stalnica Aktualovih praznovanj.

Vstopnice za glasbeni in scenski spektakel leta, so na voljo na vseh prodajnih mestih Eventima in Petrola.

FB dogodek:
https://www.facebook.com/events/1825637607473089/

Vstopnice:
http://www.eventim.si/si/izvajalec/aktualov-11-rojstni-dan–1709/profile.html

You may also like