Aktualov 11. rojstni dan – 7. december 2018 – Arena Stožice

Ena izmed najbolj poslušanih radijskih postaj pri nas – radio Aktual, bo decembra praznovala 11. obletnico svojega obstoja in uspešnega ustvarjanja. Ob tej priložnosti prireja velik glasbeni spektakel, ki se bo odvil 7. decembra, v največji slovenski dvorani – Areni Stožice, v kateri bodo nastopila zveneča imena slovenske in hrvaške glasbe in skupaj z obiskovalci poskrbela za odmevno rojstnodnevno zabavo.

Dogodek, ki so ga na radiu Aktual skupaj z obiskovalci pričakovali praktično celo leto, bo v ljubljanski dvorani Stožice, ponovno združil mlado in staro. Obiskovalci bodo Aktualov 11. rojstni dan praznovali s skupino Kingston, brez katere ne mine praktično nobena zabava, odlično Klapo Rišpet, ki bo pričarala poletno vzdušje, enim izmed najbolj popularnih glasbenikov v naši regiji – Željkom Bebkom, Nino Badrić, ki bo poskrbela za čustven spektakel in edinstveno zvezdo Jugoslavije – Nedo Ukraden.
Kot velja že tradicionalno, bodo obiskovalce poleg naštetih glasbenikov, na Aktualovem 11. rojstnem dnevu, pričakali tudi skriti gostje presenečenja, ki pravzaprav postajajo že stalnica Aktualovih praznovanj.

Vstopnice za glasbeni in scenski spektakel leta, so na voljo na vseh prodajnih mestih Eventima in Petrola.

FB dogodek:
https://www.facebook.com/events/1825637607473089/

Vstopnice:
http://www.eventim.si/si/izvajalec/aktualov-11-rojstni-dan–1709/profile.html

Več novic