2CELLOS – V enem mesecu več kot 200.000 gledalcev

2CELLOS v Areni Stožice / v 1 mesecu / v 5 državah / več kot 200.000 gledalcev!

Nadarjeni duet 2Cellos je v mesecu juliju koncertna turneja popeljala po 5 različnih državah (Italija, Španija, Slovaška, Anglija in Hrvaška), kjer ju je poslušalo preko 200.000 poslušalcev. Po izredno uspešnih razprodanih koncertih v Italiji, kjer sta napolnila tudi areni v Veroni in Rimu ter koncertu v Zagrebu, ki ga je spremljalo kar 50.000 obiskovalcev, se tudi v Ljubljani nadejamo izjemnega nastopa.

V prvih dveh tednih je za koncert v Stožicah prodanih že skoraj 4.000 vstopnic!

2Cellos-Stozice

Prihodnjo pomlad svetovno priznana violončelista prihajata tudi v Slovenijo! 7. aprila 2017 slovensko-hrvaška glasbenika pripravljata spektakularen šov v Areni Stožice, ki bo njun prvi arenski šov pri nas in bo, poleg koncerta v Beogradu, tudi edini v naši regiji. Na ljubljanskem koncertu bosta 2Cellos, poleg svojih največjih hitov, predstavila tudi skladbe z novega albuma filmske glasbe, ki ga pripravljata s slovitim londonskim simfoničnim orkestrom.

Tisti, ki boste še ujeli proste sedeže, se boste lahko aprila veselili res spektakularnega koncerta in enkratnega doživetja, kot ga znata pripraviti le izjemna Luka Šulić in Stjepan Hauser z edinstvenim prepletanjem klasične, rock in pop glasbe.

***

Vstopnice za koncert na voljo na vseh prodajnih mestih Eventima: bit.ly/2CELLOStožice2017

Cene vstopnic v redni prodaji bodo med 24,00 in 69,00 EUR. Nižje, promocijske cene vstopnic za rdeči ring bodo med 6. avgustom in 9. septembrom na voljo po 21,90 EUR.

Povezave:
YOUTUBE: https://www.youtube.com/user/2CELLOSlive
FACEBOOK: https://www.facebook.com/2cellos
FACEBOOK SLOVENIJA: https://www.facebook.com/2CellosSlovenija/?fref=nf
TWITTER: https://twitter.com/2CELLOS
WEB: https://www.2cellos.com
***

Več novic